Nitro Circus Filmul 3D în exclusivitate la Grand Cinema Digiplex

In data de 28 februarie, iubitorii sporturilor extreme vor putea sa vada in premiera mondiala Nitro Circus Filmul 3D, in exclusivitate la Grand Cinema Digiplex.

Pentru echipa de sporturi extreme cunoscuta sub numele de Nitro Circus, niciun vis nu este imposibil, niciun risc prea mare de asumat, nicio acrobatie nefiind de neincercat. Ignora gravitatea sarind de pe zgarie-nori, pilotand veseli autobuze, de pe stanci, si în general distrându-se mai spectaculos decat oricine de pe planeta aceasta.

Pentru prima data, spectatorii vor avea ocazia sa-i urmareasca pe membrii Nitro Circus sarind, rotindu-se, accidentandu-se, zburand si in final triumfand in fata unora dintre cele mai dificile si aparent imposibil de realizat incercări atletice. In plus poti vedea in direct incercarea echipei Nitro de a stabili un nou record mondial pe O2 Arena din Londra. Rezervarile de bilete pentru acest eveniment se fac pe  www.grandcinemadigiplex.ro. Preţul unui bilet este 35 RON.

Încununată cu succes în turneul din Australia, Europa şi SUA, echipa Nitro se întoarce pentru a-şi duce sporturile practicate la un alt nivel. Audienţa va fi uluită când echipa va încerca imposibilul, cu o cascadorie record, în transmisiune directă de la Arena O2 din Londra. Evenimentul de amploare va fi transmis in direct, prin satelit, în peste 500 de cinematografe din întreaga lume, pe 28 februarie 2013 la ora 21:00, dand startul la ce se anuntaa fi o aventură  plină de adrenalină.

Fanii NITRO CIRCUS din România pot vedea acest spectacol unic în transmisiune directă, exclusiv la Grand Cinema Digiplex. “Cascadoriile din film sunt mai mari şi mai nebuneşti decât orice am făcut până acum, iar acest film le amplifica nu doar la scara larga, ci si pe o scena extinsa la nivel mondial”, a spus atletul Red Bull Travis Pastrana.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top