Noi imagini cu Porsche 911 și Boxster Black Edition

Au trecut deja două săptămâni de când Porsche a prezentat noile modele speciale Black Edition pentru 911 Carrera și mai micul Boxster, însă pozele s-au lăsat așteptate. Până acum.

Faptul că Porsche a ales să lase pozele mai spre sfârșit e un pic bizar, ținând cont că esența modelelor din seria Black Edition stă tocmai în latura lor estetică, însă lucrurile sunt așa cum sunt și cine suntem noi să ne îndoim de strategia de promovare a nemților?

Spre deosebire de alți producători (stai liniștit, Mercedes-Benz, că nu dăm nume), modelele Black Edition de la Porsche chiar se ridică la unica cerință explicită a numelui și se folosesc din plin de vopseaua neagră. Nu numai că reușesc să pară încă și mai agile decât erau deja în felul acesta (negrul subțiază, se știe), dar pare să le crească și cota de eleganță (o rochie neagră nu trebuie să lipsească din garderoba nimănui – niciunei fete, adică…).

Dacă vrei să citești mai multe informații despre noile 911 Carrera și Boxster Black Edition, poți s-o faci citind articolul nostru din 18 mai aici. Iar acum, te lăsăm cu pozele:

 

Adaugati comentariu