Noi oportunități de bussiness în Taiwan pentru întreprinzătorii români

Consiliul Taiwanez pentru Dezvoltarea Comertului Exterior (TAITRA) vine cu o ofertă foarte interesantă pentru firmele din România care activează în industria auto. Este vorba de oferirea unei oportunități de participare la cele mai mari expoziții din domeniul, ce au loc în Asia.

Expozitia Internationala pentru Componente Auto si Accesorii – TAIPEI AMPA 2013 si Expozitia Internationala pentru Electronice Auto – AutoTronics Taipei 2012, reprezentand cele mai mari expozitii de profil din Asia, vor avea loc in perioada 10 – 13 Aprilie 2013, la Taipei World Trade Center, Taiwan.

Consiliul Taiwanez pentru Dezvoltarea Comertului Exterior (TAITRA) ofera: cazare gratuita, 4 nopti, hotel 4 stele, in perioada 9-13 Aprilie, firmelor cu o cifra de afaceri mai mare de 100.000 USD.

In cadrul TAIPEI AMPA 2013 si AutoTronics Taipei 2013, veti putea gasi o diversitate de produse si accesorii din industria auto, expozitiile avand peste 1.100 de expozanti. De asemenea, veti putea vizita si targul de vehicule electrice si accesorii EV Taiwan si Motorcycle Taiwan, care se vor desfasura in aceeasi perioada. Vizitand aceste targuri veti putea discuta direct cu producatorii taiwanezi, avand ocazia de a importa la cele mai mici preturi.

Puteti gasi mai multe informatii despre produsele expuse si manifestarile conexe, vizitand website-urile:

www.taipeiampa.com.tw
www.autotronics.com.tw
www.evtaiwan.com.tw
www.motorcycletaiwan.com.tw

Mentionam ca poate fi oferita o singura subventie pe firma, iar acordarea se face in ordinea inregistrarii si in urma aprobarii de catre TAITRA. Daca doriti sa vizitati TAIPEI AMPA 2013 si AutoTronics Taipei 2013, va rugam sa contactati reprezentanta TAITRA la Bucuresti, Taiwan Trade Center, tel: 021.311.99.71/2/3, fax: 021.311.99.74, e-mail: romania2@taitra.org.tw , persoana de contact Adrian Gherghinescu. Biroul nostru va fi incantat sa va sprijine pentru inregistrarea ca vizitator si aranjarea calatoriei in Taiwan.

Adaugati comentariu