Noile becuri auto Bosch „Plus 90“

În această toamnă, Bosch lansează noua gamă de becuri cu halogen Bosch „Plus 90“, care asigură o iluminare îmbunătăţită cu până la 90 la sută a carosabilului, în comparaţie cu becurile standard cu halogen.

Astfel, această gamă oferă cel mai ridicat grad de luminozitate şi cele mai înalte performanţe din întreaga gamă de becuri Bosch. Becurile pentru faruri „Plus 90” asigură un con mai larg şi mai lung de lumină, pentru o iluminare optimă a carosabilului. În acest fel, becurile contribuie la sporirea nivelului de siguranţă în timpul conducerii pe timp de noapte sau în condiţii meteorologice nefavorabile. 

Astfel, conducătorul auto poate recunoaşte şi mai rapid pericolele, obstacolele sau indicatoarele rutiere. În plus, becurile Plus 90 oferă o lumină mai albă decât cele standard cu halogen. Această lumină este percepută de şofer ca fiind mai plăcută, iar pe timp de noapte asigură o deplasare mai puţin obositoare şi mai relaxantă. Noua gamă de becuri este disponibilă în variantele H1, H4 şi H7, care se potrivesc cu majoritatea tipurilor de autovehicule. 

Becuri cu gaz XenonNoile becuri Plus 90 asigură o iluminare îmbunătăţită, alături de o lumină intensă de culoare albă. Acest lucru se datorează corpului de iluminat special conceput, conţinutului pe bază de gaz Xenon, modului de execuţie a becurilor şi segmentelor de culoare albastră.

În plus, modelele H4 şi H7 au o parte frontală argintie, care conferă farurilor un plus de stil, în special celor cu sticlă transparentă. Partea frontală argintie şi segmentele de culoare albastră permit, de asemenea, reflectorului să lumineze în albastru, chiar şi atunci când farurile nu sunt aprinse.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top