Noile modele LEGO Porsche 911 Turbo și 911 Targa

LEGO Porsche 911 Turbo, 911 targa

Grupul LEGO a prezentat două modele iconice din istoria automobilului: Porsche 911 Turbo și 911 Targa, două modele de referință din anii 70 și 80. 

Noile modele din setul LEGO Porsche 911 Turbo și 911 Targa pot fi construite fie ca model 911 Turbo cu acoperiș fix, fie ca 911 Targa. Nu pot fi construite ambele modele simultan, pasionații trebuind să aleagă între unul sau altul. Dar pot să îl demonteze unul dintre cele odfată ce a fost asamblat și să îș recreeze pe celălalt.

Modelele respectă caracteristicile esențiale ale celor două modele precum linia aerodinamică a umerilor caroseriei, farurirle rotunde înclinate, capota sculptată cu sigla Porsche și motorul boxer cu șase cilindri amplasat în spate.

Sub siluetele lor elegante, variantele LEGO Porsche 911 Turbo și 911 Targa ascund o mulțime de detalii. Pe ambele versiuni ale modelului, scaunele sport în configurație 2+2 și  tabloul de bord  sunt finisate în portocaliu închis și nuga, o schemă de culori eclectică bazată pe opțiunile moderne de tapițeriei lui Porsche 911. Alte detalii interioare includ frână de mână, schimbător de viteze și volan funcțional, în timp ce scaunele din față, de asemenea, se rabat spre înainte pentru a avea acces la bancheta spate.

LEGO Porsche 911 Turbo, 911 targa

Mai multe detalii care sunt unice pentru variantele 911 Turbo și 911 Targa ale setului diferențiază cele două modele când sunt construite. LEGO Porsche 911 Turbo are un badge distinctiv Turbo, un ecartament spate mai lat, turbocompresor și  intercooler, care denotă performanțele sale de vârf. Aspectul său atletic este completat de un eleron integrat.

LEGO Porsche 911 Targa

În cazul lui  LEGO Porsche 911 Targa acoperișul este complet detașabil și poate fi depozitat sub capota mașinii. Roll-bar-ul tradițional Targa completează aspectul, împreună cu logoul Targa.

Modelul are 35,5 cm lungime, 16 cm lățime și 10,8 cm înălțime și constă din 1458 piese.

Mike Psiaki, Design Master la LEGO Group, a declarat:
„Pe măsură ce proiectam mașina, cea mai dificilă decizie a fost dacă vom produce varianta Turbo sau Targa a mașinii. A fost o decizie atât de grea încât am decis să construim LEGO Porsche 911 Turbo și Targa dintr-un singur set. Fără îndoială, fanii modelului 911 din întreaga lume care au admirat mult timp aceste mașini vor adora oportunitatea de a construi ambele versiuni! ”

 

Fabian Schmölz, Designer Exterior la Porsche, a declarat:
„Aceste încarnări ale modelelor noastre iconice surprind cu exactitate designul inconfundabil al mașinilor pe care se bazează și sunt destinate să aducă multă plăcere unei noi familii de fani.”

 

LEGO Porsche 911 Turbo, 911 targa

Pentru a celebra lansarea LEGO Porsche 911 Turbo și 911 Targa, LEGO oferă, de asemenea, primilor cumpărători șansa de a primi un pachet ediție limitată LEGO Porsche cu achiziția lor. Pachetul conține un certificat de proprietate, un portofel oficial  LEGO Porsche și un set de patru tipărituri de artă unice bazate pe reclame contemporane Porsche 911, toate prezentate într-un portofel inteligent de colecție. Acest cadou este disponibil în număr limitat pentru comenzile setului plasate prin programul de loialitate LEGO VIP.

Membrii programului gratuit de loialitate VIP LEGO vor putea achiziționa setul LEGO Porsche 911 Turbo și Targa începând cu 16 februarie pe LEGO.com. De la 1 martie, setul va fi la vânzare exclusiv în magazinele LEGO și pe LEGO.com.

Prețul de listă este de 129,99 euro.

LEGO Porsche 911 Turbo, 911 targa

Adaugati comentariu