Noile motorizări pentru Hyundai ix35

Hyundai introduce două noi motorizări ultra-eficiente în gama ix35, micșorând emisiile medii CO2 ale deja popularului SUV și transformându-l astfel în cel mai eficient model al segmentului din care face parte.

Motoarele – unul diesel și unul pe benzină – impun noi standarde ale rafinamentului și economiei de combustibil în clasa SUV compactă, permițând clienților europeni să păstreze nivelul emisiilor scăzut și să beneficieze concomitent de stilul, confortul și caracterul practic pe care le pune la dispoziție modelul ix35.

Noile motorizări urmează a fi disponibile în România începând cu prima parte a anului 2011. Motorul diesel UII 1.7 litri VGT turbo livrează 115 CP la 4.000 rpm și generează un cuplu de 260 Nm. Reprezintă cel mai recent produs dezvoltat la centrul de excelență Hyundai din Germania și va fi construit la fabrica Hyundai din Slovacia, alături de modelul ix35.   

Dotat cu noul motor diesel, transmisie manuală în șase trepte și tehnologia Blue DriveTM, ix35 Blue dezvoltă emisii de numai 135 g/km – un record în segmentul SUV de clasă C și atrage o economie impresionanta de combustibil, până la un consum de numai 5,2 l/100 km.

Noul motor pe benzină, Gamma 1.6 GDI, reușește să atingă trei obiective aparent incompatibile: reducerea emisiilor, creșterea puterii și îmbunătățirea consumului de combustibil. Unitatea Gamma livrează 135 CP la 6.300 rpm și generează un cuplu de 164 Nm. Instalat pe versiunea ix35 Blue și asociat unei transmisii manuale în șase trepte, emisiile CO2 și consumul de combustibil înregistrează valori de 149 g/km și respectiv 6,4 l/ 100km. 

Ambele motorizări vor fi disponibile pe versiunile non-Blue, cu emisii CO2 de 139 g/km și 158 g/km și un consum de 5.3 l/ 100km și 6,8 l/ 100km pentru versiunea diesel și respectiv cea pe benzină. Toate versiunile ix35 prezintă pachetul de beneficii client inegalat pe piață – Five Year Triple Care – care înglobează 5 ani de garanție fără limită de kilometri, 5 ani de asistență rutiera și 5 ani de verificări tehnice gratuite.
  

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top