Noile sisteme de navigaţie Navon cu iGO primo

O nouă gamă de sisteme de navigaţie Navon este de acum disponibilă în România prin Falcon Electronics. Toate modelele sunt echipate cu iGO primo, un software nou care face navigarea cu mult mai uşoară decât până acum.

Spre deosebire de celelalte modele existente pe piaţă, noile sisteme Navon conţin hărţi actualizate la zi, furnizate de Navteq şi NavNGo. Pentru România şi toate celelalte 41 de ţări din pachetul Europa se oferă update gratuit timp de 1 an de zile.

Pentru că timpul tău e preţios, iGO primo îţi găseşte traseul dorit într-o clipită, la o simplă atingere de ecran, alegându-ţi ruta într-un mod inteligent. Rapiditatea în calcularea şi identificarea rutelor este asigurată de platforma software complexă, precum şi de procesorul de 500 Mhz SiRF Atlas IV şi de receptorul GPS cu 40 de canale.

În plus faţă de gama anterioară Navon, noile modele oferă posibilitatea de a adăuga locaţii intermediare pe traseu şi de a stabili ruta în funcţie de ziua şi ora din săptămână, precum şi de viteza înregistrată anterior. Opţional, acestea permit vizualizarea realistă a intersecţiilor, pot calcula rute pentru tiruri şi pot include informaţii de tip TMC (drumuri în lucru, blocaje, accidente etc.) în editarea traseului.

Gama cuprinde 3 modele cu ecran plat şi design ultra slim: Navon N 660 Europa Full (5’’), Navon  N 480 Europa Full (4,3’’) şi Navon N 270 Regional (3,5’’). Acestea au preţuri cuprinse între 148 şi 199 Euro fără TVA, valabile pe www.store.falcon.ro şi în showroom-urile Falcon din Bucureşti, Braşov, Iaşi, Timişoara şi Cluj-Napoca. 

Despre Navon
Cu sediul central în Ungaria, Hungaro Flotta Kft., producătorul dispozitivelor PND marca Navon, ocupă poziţia de lider pe piaţa sistemelor PND în Ungaria, având o cotă de piaţă de 40%. În  România, brandul Navon este distribuit în exclusivitate prin intermediul Falcon Electronics şi toate canalele sale de distribuţie.

Despre iGO primo
Cel mai nou şi performant software de navigaţie lansat în România, iGO primo, este distribuit exclusiv de Falcon Electronics numai cu sistemele de navigaţie marca Navon.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top