Noile stopuri cu led Glohh pentru Range Rover Sport

glohh_3

A ajunge croitor al unui vestit crai al șoselelor nu e un lucru ușor. Ai în față un simbol al vestimentației auto, atât de obișnuit cu blitz-urile caselor mari și cu admirația deopotrivă feminină. Să alegi eleganța fără a uita de funcționalitate… Să intuiești atractivitatea fără a te abate de la echilibru în toate…

Iată că Glohh a reuşit să intre în sala mare unde a fost primit cu aplauze pentru îndrăzneala de a redefini luminile de ariergardă. Glohh a mai înţeles că orgoliul unui rase pure poate fi hrănit cu … exclusivitate.

Şi exclusiv va rămâne design-ul stopurilor cu led pentru Range Rover Sport 2005-2013 şi în curând pentru modelul 2014-până în prezent.

glohh_!

Dar nu ce fel de produs şi ce poate face el, vrea să scoată în evidenţă producătorul. Ci noile lămpi vor să aducă pe buzele audienţei întrebarea „de ce ?”.

De ce să alegi siguranţa pe şosea printr-o iluminare cu până la 50% mai mare faţă de echiparea din fabrică? De ce să folosești noua tehnologie cu leduri pentru a genera o experiență dinamică și intuitivă a semnalizării direcției? De ce să montezi lămpi cu lentile aerodinamice cu efect în economisirea de combustibil?

glohh_2

Răspunsurile sunt evidente.

Atenţia la detalii a producătorului Glohh – linii, unghiuri, umbre – plasează noile lămpi în categoria Premium, în zona unde se întâlnesc de fapt şi cumpărătorii de Range Rover Sport.
În momentul montă
rii stopurilor Glohh pe caroseria Range Rover Sport, are loc o contopire perfectă a formelor, luând naștere astfel un mesaj vizual puternic: „Îndeplinește-i dorința de a fi o mașină diferită!”.

Land Atelier este distribuitor autorizat in Romania al produselor Glohh.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Cupra SUV 2024 autoexpert.ro

Schimbări majore la Seat și Cupra

Seat S.A. a susținut o conferință de presă în care a prezentat rezultatele financiare pe anul fiscal 2022. Dincolo de asta, discuțiile

Scroll to Top