Nokian Hakkapeliitta 10, noile anvelope de iarnă ale companiei finlandeze

Nokian Hakkapeliitta10 autoexpert.ro

Gama de anvelope Nokian Hakkapeliitta 10, lansată oficial în cadrul unui eveniment online ce a avut loc pe 27 ianuarie, oferă aderență maximă în timpul iernii și confort sporit la condus, fiind în același timp prietenoasă cu mediul.

 

Noile anvelope Nokian Hakkapeliitta 10 sunt destinate autoturismelor, în timp ce Hakkapeliitta 10 SUV sunt special concepute pentru SUV-uri și crossovere. Gama include și anvelopele Hakkapeliitta 10 EV, o versiune dedicată vehiculelor electrice și hibride.

Nokian Hakkapeliitta10 autoexpert.ro

 ➡ Noua etichetă UE pentru anvelope 💡

Toate versiunile sunt concepute pentru a face față cu ușurință condițiilor meteorologice extreme, fără a face rabat de la confort. Aderența superioară pe timp de iarnă a noii game de anvelope este rezultatul soluției moderne de cramponare Nokian Tyres, testării riguroase și cercetării constante. Tehnologia unică Double Stud oferă siguranță maximă pe gheață și zăpadă, datorită țintelor centrale care îmbunătățesc accelerația și aderența la frânare, în timp ce țintele poziționate în zonele umerilor maximizează aderența în timpul virajelor și schimbărilor de bandă.

 

Cea mai importantă caracteristică în materie de siguranță a unei anvelope de iarnă cu ținte este performanța sa pe gheață. Schimbarea benzilor de rulare sau prezența într-o intersecție aglomerată, acoperită cu gheață, pot fi o provocare, iar poleiul poate fi la fel de periculos. Conform filosofiei noastre de dezvoltare a produselor, noile anvelope Nokian Hakkapeliitta 10 maximizează siguranța în toate condițiile de condus și oferă manevrabilitate de înaltă performanță și aderență fiabilă. Misiunea noastră este să oferim siguranță și predictibilitate în timpul condusului, indiferent de condițiile meteorologice din timpul iernii.”, declară Olli Seppälä, Head of R&D, Nokian Tyres.

 

Nokian Hakkapeliitta 10

Gamă de anvelope vine cu o selecție cuprinzătoare de peste 140 de produse. Acoperind dimensiuni între 14 și 22 de inchi, anvelopele Nokian Hakkapeliitta 10 corespund indicelui de viteză T, respectiv 190 km/h. Majoritatea produselor din gamă sunt marcate XL pentru cea mai mare capacitate de încărcare posibilă în acea dimensiune. Anvelopele vor fi disponibile pentru clienți în toamna anului 2021, fiind destinate mai ales piețelor din țările nordice, Rusia și America de Nord.

Nokian Hakkapeliitta10 autoexpert.ro

Noua gamă Nokian este dezvoltată de cel mai nordic producător de anvelope din lume și inventatorul anvelopei de iarnă. Compania deține peste 100 de brevete de siguranță pe timp de iarnă și este lider mondial în domeniul siguranței și sustenabilității. Pentru Nokian Tyres, a oferi siguranță în timpul condusului înseamnă predictibilitate și o activitate responsabilă față de mediu și societate. Lansarea gamei de anvelope Nokian Hakkapeliitta 10 va consolida poziția Nokian Tyres ca lider de piață în țările nordice și Rusia și atinge obiectivele sale de dezvoltare din America de Nord.

Adaugati comentariu