Nokian Tyres a primit distincția RobecoSAM Silver Class

Nokian Tyres a primit distincția RobecoSAM Silver Class

Nokian Tyres se află, din nou, pe lista celor mai sustenabile companii din lume. Compania a primit distincția Silver Class în anuarul RobecoSAM Sustainability Yearbook 2019.

Nokian Tyres este una dintre cele două companii finlandeze și singura companie din secțiunea Auto Components care reușește să obțină distincția Silver Class.

Anul trecut, Nokian Tyres a primit distincția Bronze Class.

În secțiunea Auto Components au fost evaluate 39 de companii, ceea ce face ca recunoașterea să fie și mai valoroasă în rândul companiilor din industrie.

RobecoSAM este o companie specializată în analiza sustenabilității, a cărei evaluare anuală se concretizează într-un raport despre modul în care este implementată sustenabilitatea în companiile din întreaga lume.

Nokian Tyres a aniversat anul trecut 120 de ani de la pionieratul său în industrie, o perioadă în care şi-a extins activitatea la nivel global. Înfiinţată în anul 1898 sub numele de Suomen Gummitehdas Osakeyhtiö, compania producea galoşi, sigilii de cauciuc, diferite tipuri de furtunuri, bastoane de poliţie şi, mai târziu, pneuri pentru biciclete. Producţia anvelopelor pentru autovehicule a debutat la începutul anilor 1900, odată cu creşterea numărului de autoturisme.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top