Nokian Tyres: Gama de anvelope de vara 2017

Nokian Tyres prezintă gama de anvelope de vara 2017, alături de noul model Nokian Rockproof, creat pentru entuziaștii off-road și pentru posesorii de  SUV-uri mari și camioane ușoare.

Anvelopele de vară de calitate sunt în mod cert elementul cheie al călătoriilor în siguranță în sezonul estival ce urmează. Trecerea la anvelopele de vară trebuie realizată imediat ce perioada rece a iernii se încheie, iar temperatura de peste zi depășește valoarea de 7°C timp de mai multe zile consecutiv.

Criteriile importante de care trebuie ținut cont în alegerea corectă a anvelopelor de vară sunt: dimensiunile adecvate autovehiculului, scopul utilizării acestora, indicele de viteză sau indicele de încărcare, rezistența flancului anvelopei și apelarea la centre autorizate de vânzare a anvelopelor. Pentru a permite funcționarea corectă, cât și pentru atingerea duratei de viață optime a anvelopelor, se recomandă verificări regulate ale presiunii din anvelope.

Cross-Block Sipes(1)

Anvelopa Nokian Rockproof oferă performanță constantă și durabilitate extremă, datorită compusului special Nokian Rockproof Hybrid din care este realizată banda de rulare, chiar și atunci când întâmpină tăieturi sau impacturi neașteptate, în condițiile solicitante ale terenului accidentat. Susținerea optimizată a blocurilor benzii de rulare ajută la obținerea manevrabilități precise și a stabilității. Cu un profil agresiv, ejectoare de pietre și având încorporată tehnologia unică Nokian Aramid Sidewall, anvelopa este extrem de rezistentă la tăieturi.

Modelul Nokian Rockproof este disponibil în dimensiuni de 16 și 17 inci, cu indicele de viteză Q (160 km/h); pe parcursul acestui an se vor adăuga și alte dimensiuni.

Nolian Line DSI(1)

Toate modelele de anvelope de vară Nokian Tyres, din gamele Line, Line SUV, eLine 2, zLine, iLine și cLine, prezintă indicatorul de uzură a benzii de rulare DSI (Driving Safety Indicator) unic, patentat, direct pe banda de rulare a anvelopei. Datorită acestei caracteristici, conducătorii auto pot verifica pe loc grosimea benzii de rulare rămase, în milimetri, examinând cifrele indicate pe banda de rulare. Aceste cifre dispar pe măsura ce anvelopa se uzează. Pentru a beneficia de proprietățile optime și siguranța anvelopelor de vară, Nokian Tyres recomandă o grosime minimă de 4 mm a benzii de rulare a anvelopei.

Gama de anvelope de vara 2017 Nokian Tyres include următoarele modele: Nokian Rockproof (off-road, SUV-uri mari și uz profesional, dimensiuni de 16 și 17 inci, cu indicele de viteză Q 160 km/h), Nokian Line SUV (anvelope de vară premium destinate autovehiculelor SUV, dimensiuni de la 15 la 19 inci, cu indicii de viteză H,T,V) și zLine SUV (idem, de la 17 la 22 de inci, cu indicii de viteză V,W,Y), Nokian  eLine 2 (anvelopă ecologică din categoria AA, dimensiuni de 15 și 16 inci, cu indicii de viteză H și W), Nokian  zLine (anvelopă sport, dimensiuni de la 16 la 21 de inci, cu indicii de viteză V, W, X, Y), Nokian iLine (anvelopă pentru pentru autovehicule de familie mici și medii, în dimensiuni ce variază de la 13 la 16 inci, cu indicii de viteză T și H), Nokian Line (anvelopă premium, în dimensiuni ce variază de la 13 la 17 inci, cu indicii de viteză T, H, V, W), Nokian cLine Van și Nokian cLine Cargo (pentru uz profesional, disponibile în dimensiuni ce variază de la 14 la 17 inci, cu indicii de viteză S,T, R).

Adaugati comentariu