NOU: A apărut ediția AutoExpert de decembrie. Highlighturi

Revista AutoExpert a apărut pe print cu o nouă ediție, cea cu numărul 209/decembrie 2019

Printre highlighturile ediției:

  • Prezentăm primele impresii despre Opel Corsa, BMW X6 M50d, Ssang Yong Korando.
  • Citiți de asemenea primele teste cu măsurători cu Peugeot 208, Renault Clio, Skoda Kamiq.
  • Cât de economic este revoluționarul mjotor Skyactiv-X de la Mazda? test de consum comparativ între Mazda CX-30 Skyactiv-G și Skyactiv-XTest comparativ VW Passat facelift vs Opel Insignia și Peugeot 508
  • Primele informații despre a patra generație Skoda Octavia, Aston martin DBX și BMW i4
  • Fascinantele coupe-uri cu patru uși: cum se conduc BMW Seria 8 Gran Coupe și Porsche Cayenne Coupe Piața second hand.
  • De unde să îți cumperi un automobil rulat în siguranță?

Revista poate fi găsită în rețeaua Inmedio, rețeaua de benzinării Petrom, OMV, Rompetrol, la chioșcurile de difuzare a presei. Citiți ce modele noi vor apărea pe piața românească în 2020.

AutoExpert_revista

AutoExpert este astăzi nucleul celui mai important Motoring Media Grup din România, cu adresabilitate către un larg spectru de cititori – de la pasionații care judecă automobilul emoțional (revista AutoExpert și www.autoexpert.ro) la raționalii care gestionează mașinile de companie (revista FloteAuto și www.floteauto.ro), de la iubitorii de adrenalină (revista MotorXpert și www.motorxpert.ro) la pasionații de libertate pe ape (revista YachtExpert și www.yachtexpert.ro), sau de la femei (www.missauto.ro) la copii (colectia AutoExpert Junior). Se adaugă un larg număr de ediții și proiecte speciale, de ghiduri informative și educative, totul într-un efort constant pentru a fi utili cititorilor noștri și pentru a contribui la dezvoltarea corectă a piețelor specifice.

 

Adaugati comentariu