Nou sediu MHS Truck and Bus, importator MAN, la Bacău

Nou sediu MHS Truck and Bus, importator MAN, la Bacău

MHS Truck & Bus a inaugurat vineri, 18 octombrie, al 8-lea sediu din rețeaua de dealeri MAN, extinzându-și astfel aria de acoperire pentru serviciile oferite în zona Moldovei. Noul sediu este amplasat pe DN2, în sudul orașului Bacău.

„Suntem fericiți că putem oferi serviciile noastre, clienților MAN din această zonă importantă a României. Astfel, putem spune, că suntem prezenți acolo unde proprietarii de camioane au nevoie de noi.”, a declarat Jorge Leuschner, CEO MHS Truck & Bus.

Pe lângă noul sediu inaugurat la Bacău, MHS Grup deține în România șapte sedii:  în București (Militari), Otopeni, Brașov, Sibiu, Cluj, Timișoara și Constanța.

Evenimentul de deschidere, o frumoasă petrecere, la care au participat clienți și oficialități locale, s-a desfășurat pe durata a două zile, 18 și 19 octombrie. Invitații au avut parte de multe surprize cum ar fi: test drive cu noua gamă de camioane MAN TG Euro 6, Kids Corner, tombolă și mâncare românească tradițională.

În prima zi a evenimentului a avut loc conferința de presă, la care au luat parte dl. Michael Schmidt, Președinte al MHS Grup și dl. Gheorghe Hagi. La sfârșitul conferinței, un nou autocar Otokar Vectio a fost predat Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi. MHS Truck & Bus, în calitate de partner oficial al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, asigură mijloacele de transport necesare pentru echipele care se antrenează în cadrul acesteia.

Sediul MHS Truck & Bus din Bacău este construit pe o suprafață de 2.350 mp, fiind al 3-lea din țară ca mărime. Dealership-ul include dotări pentru birouri vânzări, recepție service, magazin de piese de schimb şi accesorii, precum și un service încăpător. Service-ul din Bacău are o capacitate de 18 camioane și beneficiază de cele mai noi dotări pentru efectuarea tuturor tipurilor de lucrări mecanice, electrice, de tinichigerie, vopsitorie și stație ITP.

MHS Bacău Truck & Bus comercializează autocamioane noi şi rulate, marca MAN, precum și autobuze MAN și Otokar.

Noul autocar al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi
Simbolul național al fotbalului, Gheorghe Hagi, a fost bucuros să primească de la MHS Truck & Bus cheia celui de-al 4-lea autocar pentru academia sa de fotbal.

La evenimentul de inaugurare al sediului MAN din Bacău, din 18 octombrie, a avut loc predarea noului autocar al clubului, marca Otokar Vectio, cu 250 cai putere, 36 locuri și o lungime de 9 metri. Primul drum către centrul de antrenament a început chiar după predare, autocarul mergând de la Bacău către Constanța cu grupa de copii 99, campioană națională.

„Pentru a obține performațe, este necesar antrenamentul constant, începând cu o vârstă fragedă. Așa se nasc legendele în fotbal. Acesta este scopul Academiei unde activează copii începand cu vârsta de 6 ani până ce devin jucătorii profesioniști ai echipei FC Viitorul. Suntem mândri că am fost alături de acest proiect încă de la început, când Gheorghe Hagi ne-a convins că va transforma o idee într-o școală de elită a fotbalului românesc. Felicit cu aceasta ocazie copiii celor trei echipe ale Academiei care au devenit în acest an campioane naționale la grupele lor de vârstă.”  a declarat Michael Schmidt, Președinte al MHS Grup.

„Mulțumesc domnului Schmidt și firmei MHS pentru sprijinul acordat înca de la începutul proiectului Academiei. I-am promis atunci că vom deveni cea mai bună școală de fotbal din România iar astăzi putem să spunem că am reușit”’ a declarat Gheorghe Hagi.

Parteneriatul MHS Truck & Bus cu Academia de Fotbal Gheorghe Hagi datează din anul 2009. De la acea dată până în prezent au fost predate către Academie trei autocare MAN.

Echipa FC Viitorul, din Liga 1, utilizează autocarul MAN Lion’s Coach similar celor folosite de 13 cluburi de fotbal din Bundesliga, printre care finalistele UEFA Champions League: Bayern Munchen și Borussia Dortmund.

Adaugati comentariu