Nou showroom Citroen în București

Teneo Motors este nou dealer și reparator autorizat Citroën în București, demarându-și activitatea în zona de nord a capitalei. Noua locație corespunde intențiilor de dezvoltare geografică Citroën în România, acoperind o zonă cu un potențial comercial ridicat și fiind situată într-o zonă cu vizibilitate și trafic intens.

Incepand cu luna iunie a acestui an, Teneo isi dezvolta activitatea in calitate de reparator si distribuitor autorizat Citroën in Romania printr-un complex integrat, de tip 3S – showroom, service, spare parts (piese de schimb) .

Deschis pe Soseaua Pipera nr. 48, showroom-ul Teneo se intinde pe o suprafata construita de aproape 1.100 de mp si a fost amenajat in conformitate cu cele mai inalte standarde ale imaginii de marca Citroën. Centrul dispune de un spatiu de expunere generos pentru intreaga gama de modele Citroën, de o zona de asteptare, receptie si parcare clienti.

Gama de servicii oferite in cadrul noii locatii cuprinde: vanzari de autovehicule noi, solutii de finantare si asigurari, precum si solutii de vanzare trade-in si buy-back. Serviciile post–vanzare oferite de Teneo acopera intreaga gama de servicii specifice auto, de la comercializarea de piese de schimb si accesorii, intretinere, reparatii mecanice si electrice sau efectuarea reviziilor periodice in intervalul de garantie si post garantie, facilitand de asemenea operatiuni de tinichigerie si vopsitorie, cat si consiliere privind daunele.

In prezent, prin alaturarea Teneo reteaua de dealeri Citroën Romania insumeaza 17 membri activi. Showroomurile marcii din Romania s-au schimbat radical prin transformarea imaginii spatiilor de prezentare, de primire, vanzare si intretinere. Noile centre cuprind zone distincte pentru diversele activitati, chiar si spatii dedicate in exclusivitate copiilor, dorinta fiind ca actualii clienti, si nu numai, sa vina cu placere si sa descopere noile principii ale marcii: receptie imediata si individualizata, raspunsuri rapide si clare, livrare si prezentare personalizate, dar si eliminarea deficientelor de service, prin respectarea termenelor de finalizare, explicarea lucrarilor realizate si supravegherea fiecarei interventii.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top