Nou showroom Ducati la Bacău

La mai puţin de o lună de la prezentarea Metrotehnica ca nou importator unic şi inaugurarea primului showroom la Bucureşti, brandul exclusivist de motociclete Ducati îşi continuă extinderea prin cooptarea primului dealer local.

Bacău este oraşul în care Ducati îşi face oficial simţită prezenţa în urma semnării contractului de dealership între Metrotehnica şi compania locală Coriolan.

Săptămâna trecută a fost inaugurat showroom-ul Ducati din Bacău, având o suprafaţă de 60 mp şi găzduind motociclete, dar şi accesorii şi articole de îmbrăcăminte destinate iubitorilor brandului italienesc. Investiţia în realizarea showroom-ului a fost de 70.000 Euro.

“În urmă cu o lună promiteam că vom căuta să creştem prezenţa motocicletelor Ducati pe şoselele României. Acest lucru se întâmplă acum iar semnarea contractului cu Coriolan este doar începutul. Până la sfârşitul anului ţintim deschiderea altor reprezentanţe locale în urma selectării acelor dealer care să îndeplinească criteriile stricte impuse de un brand premium cum este Ducati”, declară Răzvan Weselowski, directorul general al companiei Metrotehnica.

Showroom-ul Ducati tinde să devină un hotspot al comunităţilor de motociclişti. Numai la inaugurarea spaţiului din Bucureşti, de pe Şoseaua Giurgiului, au fost prezenţi peste 500 de motociclişti, în parcul showroom-ului fiind în permaneţă peste 100 de motociclete.

Ducatiştii băcăuani vor descoperi la rândul lor gama actuală de motociclete, formată din modelele Superbike, Monster, Streetfighter, Hypermotard, Multistrada şi Diavel.

Motocicletele Ducati vor putea fi achiziţionate la preţuri începând de la 8516 EUR, pentru un Monster 696+, şi până la 22616 EUR, pentru Superbike 1198 SP.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Renault Trafic E-Tech Electric AutoExpert.ro

Test drive Renault Trafic E-Tech Electric

Renault își electrifică toată gama de vehicule comerciale. Ultimul pas al procesului se numește Trafic E-Tech Electric. L-am testat în Bordeaux, și

Scroll to Top