Noua aplicație MyOpel este disponibilă cu funcții noi pentru modelele Corsa-e și Grandland X PHEV

Opel a lansat o nouă variantă a aplicației de mobil MyOpel ce are acum funcții specifice pentru noul model electric Corsa-e și Grandland X Plug-In Hybrid.

Opel a lansat o nouă variantă a aplicației MyOpel pentru proprietarii de mașini produse de constructorul german. Prin intermediul aplicației poți afla afla nivelul de încărcare al bateriei, selecta ora de încărcare și puteți porni aerul condiționat oricând. Aplicația „myOpel” oferă, de asemenea, notificări importante, cum ar fi programarea în service.

Aplicația are acum funcții speciale pentru noile modele Corsa-e și Grandland X Plug in Hybrid. Informațiile despre autonomie iau în calcul atât nivel de încărcare al bateriei, cât și stilul de condus anterior.

A doua funcție controlată de la distanță se referă la gestionarea tarifelor. Când Corsa-e sau hibridul plug-in Grandland X sunt conectate, utilizatorii pot planifica ora la care ar trebui să înceapă încărcarea. Dacă energia electrică este mai ieftină noaptea, pot fi evitate prețurile mai mari din timpul zilei prin programarea încărcării autovehiculului pe timpul nopții, economisind astfel sume importante.

Prin intermediul aplicației poate fi pornit și sistemul de climatizare de la distanță, pentru a preclimatiza mașina înainte de începere călătoriei.

Astfel, setarea temperaturii interioare poate fi făcută înainte de începerea călătoriei, indiferent dacă temperatura exterioară înregistreză valori de minus 10 sau plus 30 de grade Celsius.

Test Opel Astra facelift 1.5 Diesel Elegance

Adaugati comentariu