Dacia Logan: toate echipările standard și opționale oferite de noua generație

Noua generație a modelului Logan aduce o serie de echipări interesante, dar din oferta producătorului național au dispărut motorizările diesel.

Noua generație a modelului Logan a fost lansată oficial, iar modelul este deja în showroomurile mărcii. Prețurile pentru noul model, precum și pentru varianta hatchback Sandero și Sandero Stepway sunt deja cunoscute, dar care sunt echipările oferite pentru noul Logan.

Dacia Logan și Sandero 2021

Spre deosebire de generația actuală, Dacia a schimbat denumirile nivelelor de echipare. Varianta de bază se numește Access și poate fi achiziționată doar împreună cu motorul entry-level 1.0 SCe de 65 CP. Prețul de pornire este 8.400 euro, varianta de bază fiind echipată cu jante din tablă de oțel de 15 inch, lumini de zi LED, carcase negre pentru oglinzile retrovizoare și spoilere negre față-spate și geamuri electrice față.

Versiunea Access nu dispune de aer condiționat, dar primește închidere centralizată, cheie cu trei butoane (închidere/deschidere/portbagaj) și volan reglabil pe înălțime. Oglinzile retrovizoare pot fi reglate manual, iar spătarul banchetei poate fi rabatat dintr-o singură bucată.

Pe lista de dotări se află și un suport central pentru telefonul mobil și port USB. Mai există computer de bord, limitator de viteză și sistem pentru monitorizarea presiunii în pneuri. Logan are și sistem de frânare automată în caz de urgență precum și apel de urgență automat. Roata de rezervă are dimensiuni normale.

Dacia Logan și Sandero 2021

Al doilea nivel de echipare este numit Essential. Prețul de pornire este de 9.800 euro, iar în echiparea standard sunt jante de tablă de 15 inch cu design Elma, spoilere vopsite în culoarea caroseriei, aer condiționat manual, geamuri electrice față cu impuls pe partea șoferului, portbagaj luminat, sistem media control cu display monocrom de 3.5 inch, cruise control și proiectoare de ceață. De la echiparea Essential, modelul Logan primește și reglare în adâncime a volanului, o premieră pe modelele Dacia, dar și bancheta rabatabliă 1/3 2/3.

Echiparea Essential poate fi asociată cu motoarele SCe 65 CP, TCe 90 CP și Eco-G 100 CP cu sistem GPL. Modelele echipate cu sistem GPL primesc kit de reparație pană în loc de roată de rezervă.

Dacia Logan și Sandero 2021

Nivelul de top este numit Comfort și are un preț de pornire de 10.700 euro. Este disponibil pentru toate motorizările, iar pe lista de dotări standard intră jantele flexwheel de 15 inch cu design Sorane, carcasele oglizilor vopsite în culoarea caroseriei, oglinzi reglabile electric și sistem de încălzire, ștergătoare cu senzor de ploaie, scaun șofer reglabil pe înălțime cu cotieră integrată, sistem Media Display cu ecran de 8 inch și compatibilitate Android Auto și Apple CarPlay. În plus, motorul TCe 90 poate fi comandat și împreună cu o cutie de viteze automată tip CVT.

Noua generație Logan are drept culoare standard albul (blanc glacier) Pentru nuanțele de vopsea metalizată, șase la număr, prețul este de 340 euro (TVA inclus), iar jantele flexwheel de 16 inch, design Saria costă 200 euro. Pentru jante din aliaj de 16 inch, design Amaris se mai adaugă 250 euro.

Dacia Logan și Sandero 2021

Aerul condiționat automat este o opțiune de 200 euro, iar volanul îmbrăcat în piele costă 100 euro, la fel ca și geamurile electrice spate. Dacia oferă și un Pachet Comfort ce va fi disponibil ulterior pentru suma de 450 euro ce conține frână de parcare electrică, consolă înaltă cu spațiu de depozitare, card în loc de cheie de contact, bușon rezervor fără cheie, scaun șofer reglabil pe înălțime și măsuță rabatabilă pentru locurile din spate.

Sistemul Media Display poate fi comandat opțional pentru suma de 300 euro, iar sistmul Media Nav ce include și sistem de navigație costă cu 100 euro mai mult. Hărțile pentru sistemul de navigație mai adaugă 100 euro la factură.

Dacia Logan și Sandero 2021

Senzorii pentru parcarea cu spatele costă 150 euro, iar pachetul Parking ce include senzori față spate și cameră video costă 350 euro.

Via Dacia

Adaugati comentariu