Noua editie limitata Dacia Explorer. CE NOUTATI ADUCE

O noua editie limitata Dacia, intitulata Explorer, va fi disponibila pentru gama de modele polivalente Stepway a constructorului argeșean. 

Pentru moment, editia limitata Explorer este disponibila doar pe piata din Franta. Incepand din 5 aprilie, clientii Dacia din Hexagoan pot comanda noua editie in compania versiunilor Stepway ale lui Logan MCV, Sandero, Lodgy, Dokker si Duster.

La nivel estetic, noua editie Explorer se diferentiaza de modelele clasice Dacia prin elementele cromate cu efect satinat aplicate in zona proiectoarelor de ceata si in partea inferioara a barelor de protectie fata si spate. Avantajele oferite de versiunile de lifestyle Stepway au fost, de asemenea, pastrate: garda la sol cu 50 mm mai generoasa si ornamente suplimentare din plastic cu rol de protectie a caroseriei.

dacia-explorer (1)

Pentru editia limitata Dacia Explorer va fi oferita si o noua nuanta exterioara exclusiva, Iceland Grey. Doar pentru modelul Sandero Stepway Explorer, Dacia propune o culoare aprinsa, tinereasca: Ocru Orange.

La interior, seria Dacia Explorer se distinge prin accentele de culoare portocalie vizibile la extremitatile consolei centrale, a prizelor de ventilatie, covoraselor si a tapiteriei de culoare neagra, realizata din stofa rezistenta la intemperii.

In Franta, preturile pentru Sandero Stepway TCe 90 in editia limitata Explorer pornesc de la 12.920 euro, cel mai scump model Explorer fiind, bineinteles, SUV-ul Duster, disponibil de la 16.850 euro, în varianta TCe 125 cu tracțiune față. Tracțiunea integrală costă 2.000 euro.

dacia-explorer (7)

Adaugati comentariu