Noua gamă de suporturi auto Scosche MagicMount Charge

Scosche MagicMount Charge

Utilitatea unui suport auto telefon pentru smartphone nu poate fi pusă la îndoială de nimeni. S-a discutat mult despre acest subiect, s-au scris foarte multe articole în presă așadar nu mai intrăm în detalii. Totuși, nu toate aceste suporturi sunt la fel, nici din punct de vedere al construcției și nici din punct de vedere al modalității de utilizare.

Vom vorbi în acest articol despre un producător foarte renumit în domeniul accesoriilor pentru mașină, Scosche, și despre noua gamă de suporturi magnetice lansată recent.

Povestea acestui brand începe în 1980, atunci când Roges și Scotia Alves au înființat compania Scosche. Totul a început ca o afacere în domeniul cercetării și consultanței în garajul lor din California de Sud. Inițial compania s-a focusat pe sistemele audio auto, iar printre clienți au avut Alpine, Kenwood și multi alții.

În prezent Scosche oferă o gamă largă de încaărcătoare auto super rapide pentru iPhone, iPad, iPod și multe alte telefoane Android, cabluri cu garanție pe viață, sistemul MagicMount ce a câștigat foarte multe premii în domeniu și multe alte produse realizate din materiale premium și tehnologii de ultimă oră.

Peste 35 de ani de la înființarea Scosche Industries, compania a devenit recunoscută pe plan internațional, cunoscută ca fiind foarte inovatoare. Portofoliul de produse al companiei cuprinde acum mii de produse de cea mai bună calitate ce sunt vândute în peste 50 de țări.

Cum aminteam anterior, Scosche a lansat de curând o nouă gamă de suporturi auto numită MagicMount Pro Charge Qi, care după cum vă puteți da seama și din nume, vă permite și să încărcați dispozitivele mobile.

Câteva dintre beneficiile oferite de această gamă nouă de suporturi magnetice sunt următoarele:

  • oferă o putere de până la 10W prin încărcare fără fir
  • siguranță și rapiditate în utilizare
  • construcția vă permite acces total la toate butoanele și porturile telefonului
  • utilizare ușoară, cu o singură mână
  • reglarea în patru axe pentru poziționări nelimitate a telefonului
  • șablonul de plasare a MagicPlate™ pentru așezarea optimă a plăcilor metalice nemagnetice, pentru a asigura performanță maximă de încărcare
  • compatibil cu Apple iPhone 8 și X, Samsung Galaxy S6 / S6 Edge, S7 / S7 Edge, S8 / S8 Plus, precum și dispozitivele cu funcții Qi de la Google ™, Microsoft ™, LG ™, HTC ™, Motorola ™, Sony® și Blackberry®

Ca și modele, noua gamă de accesorii MagicMount Pro Charge Qi este formată din:

Suport universal MagicMount™ Charge Surface cu încărcare wireless Qi 10W

Scosche MagicMount™ Charge Surface cu încărcare wireless Qi de maxim 10W este un suport pe care se poate monta telefonul inteligent sau tableta. Acesta poate fi poziționat atât pe birou, pe masă, pe blatul de la bucătărie, în mașină sau în orice alt loc este plat și dvs considerați că este necesar. Rolul acestui suport pentru telefon este acela de a-l încărca rapid și fără să mai fie nevoie să utilizați cablul de alimentare.

Scosche MagicMount Charge

MagicMount™ Pro Charge Window/Dash cu încărcare wireless Qi

MagicMount™ Pro Charge Window/Dash Qi este un suport auto magnetic cu încărcare Qi integrată, ce se montează pe bordul sau geamurile mașinii, în funcție de preferințele fiecărui utilizator. Producătorul Scosche a introdus cea mai recentă tehnologie de încărcare fără fir Qi pe suportul auto cel mai bine vândut și astfel a obținut o soluție perfectă de montare fără fir și încărcare în același timp pentru telefonul inteligent sau tabletă.

Scosche MagicMount Charge

MagicMount™ Pro Charge Vent cu încărcare wireless Qi

MagicMount™ Pro Charge Vent cu încărcare wireless Qi este tot un suport destinat autoturismelor dar care se montează pe grilele de ventilație ale mașinii. Sunt o soluție foarte bună pentru cei care nu doresc sa lipească nimic pe bordul sau parbrizul mașinii. De asemenea, avantajul acestui suport este acela că pe timp de vară, atunci când bate soarele pe telefon, aerul condiționat îl va răci, astfel va funcționa continuu oricât aveți nevoie.

Scosche MagicMount Charge

MagicMount Pro Charge Home / Office cu încărcare Qi

Scosche MagicMount Pro Charge Home / Office cu încărcare Qi este de această dată un suport ce se montează pe biroul dvs, pe monitor, pe laptop sau în orice alt loc doriți. Suportul este reglabil pe patru axe, motiv pentru care veți avea întotdeauna cele mai bune unghiuri de vizualizare. Baza StickGrip a acestui suport asigură o fixare sigură pe aproape orice suprafață, indiferent dacă este texturată sau nu.

Scosche MagicMount Charge

Un alt lucru important ce merită menționat, este că noile suporturi MagicMount™ Pro Charge Qi sunt produse sub licența MFi – pentru iPhone și iPad, iar încărcătorul Qi respectă standardele Samsung, LG, Apple și HTC. Așadar, din punct de vedere al siguranței și calității nu trebuie să vă faceți niciun fel de probleme.

Voi folosiți vreun suport din gama MagicMount? Ne-ar plăcea să ne spuneți în comentarii ce părere aveți despre acestea și cum se comportă după o utilizareîndelungată.

 

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top