Noua generație Honda CR-V debutează sub formă de concept la Geneva

Dupa ce a fost prezentată inițial în State acum câteva luni, noua generație Honda CR-V trece oceanul într-o formulă ușor revizuită, special pentru piața din Europa.

Se pare ca oficialii Honda nu au mai avut rabdare sa astepte pana la prezentare oficiala din cadrul Salonului Auto de la Geneva si au lansat primul set de poze cu noua generatie a lui CR-V.

Versiunea de serie va intra in productie in cursul acestui an, iar vanzarile vor debuta in toamna. Primele impresii legate de design sunt dintre cele mai bune, se pare ca Honda a optat pentru un exterior mai agresiv, doar linia laterala amintind de formele usor plictisitoare ale vechii generatii.

Despre platforma tehnica nu avem informatii la acest moment, dar ne asteptam ca motorul principal sa fie acelasi diesel de 2.2 l si 150 CP pe care il foloseste si noua generatie a lui Civic.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top