Noua generație Renault Clio poate fi comandată în România

Noul Renault Clio este disponibil pentru clienții din România la un preț de pornire de 10 200 euro, TVA inclus (versiunea Authentique 1,2 16 V 75 CP).

Noua generație Clio, dezvăluită în premieră absolută pe data de 3 iulie 2012, propune o serie de evoluții importante față de modelul precedent si se evidențiază prin următoarele caracteristici: Un stil senzual si emoțional, bazat pe noua identitate vizuala Renault, cu multe posibilități de personalizare, atât la interior, cât si la exterior.

Noul Renault Clio este primul vehicul de serie care exprimă cel mai fidel reînnoirea designului Renault, inspirat de Laurens van den Acker, reusind astfel să transfere stilul si emoția celor mai recente concept-car-uri Renault către vehiculele de serie.

Încă din faza de concepție, Noul Renault Clio a fost gândit pentru a putea fi personalizat atât la interior cât si la exterior. La exteriorul vehiculului se pot personaliza următoarele elemente: carcasele oglinzilor retrovizoare exterioare, calandrul, bara spate, elementele de protecție a portierelor, culorile jantelor si plafonul.

La interior: plansa de bord, panourile usilor, volanul, mânerele interioare ale usilor, maneta schimbătorului de viteze, conturul aeratoarelor, tapițeria si covorasele sunt personalizabile.

Clientul poate alege între mai multe universuri diferite, propuse ca pachete la prețuri accesibile.

O gama de dotări fără precedent pentru segmentul din care face parte:
o Card de acces si demaraj, standard pentru toata gama
o ESP si Hill Start Assist, standard pentru toate versiunile
o Radio Bluetooth® dotat cu sistemul inteligent Renault Bass Reflex, în premieră mondială
o Sistemul MEDIA NAV, cu ecran tactil de 7 inch (18 cm), disponibil în serie pentru două niveluri de echipare din trei
o Faruri de zi LED
o Sistem de asistență video la parcarea cu spatele ( doar împreună cu Renault R-Link)
Tehnologii inovative la prețuri accesibile :
o Renault R-Link, tabletă cu ecran tactil integrată si conectată la Internet si la vehicul
o Cutie automată cu dublu ambreiaj EDC si 6 trepte de viteza ( disponibilă începând cu 2013)

O gamă de motorizări care vizează leadership-ul pe piață în ceea ce priveste consumul si emisiile de CO2, cu:

o Noul motor în 3 cilindri pe benzină: Energy TCe 90 (4,3 l / 100 km si 99 g CO2 / km)
o Motorul Energy dCi 90 (3,4 l / 100 km si 90 g CO2 / km)

Gama Clio 4 cuprinde trei versiuni de echipare, Authentique, Expression, Dynamique si patru motorizari: 1,2 16V 75 CP / Energy TCe 90 (benzina) si 1,5 dCi 75 CP / Energy dCi 90 ( diesel).
Prețurile de listă pornesc de la 10 200 euro (inclusiv TVA), pentru versiunea de intrare în gamă, Authentique 1,2 16V 75 CP si ajung până la 14 500 euro ( inclusiv TVA) pentru versiunea Dynamique Energy dCi 90. Printre echipamentele standard regăsim: airbaguri frontale si laterale cap-torace pentru sofer si pasager, ESP (controlul traiectoriei) cu HSA (asistență la urcarea în pantă), tempomat-limitator de viteza ( Cruise Control), faruri de zi LED, card de acces si demaraj al vehiculului, oglinzi retrovizoare reglabile si degivrante electric.
Noul Clio va ajunge în showroom-urile din România în luna octombrie 2012, insă clienții pot încă de astăzi să comande modelul la oricare din punctele de vânzare din rețeaua Renault.

Noul Clio poate fi descoperit online, pe www.renault.ro si pe site-ul dedicat, accesibil la adresa www.clio.renault.ro.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top