Noua Honda Civic e:HEV: preț de pornire în România de la 32.990 euro

Noua generație a modelului Honda Civic e:HEV este disponibilă pentru comandă și pe piața din România. Prețurile încep de la 32.990 euro pentru echiparea de bază Elegance.

Cea mai nouă generație a modelului Honda Civic va ajunge în curând și în România. Civic e:HEV este deja disponibil la comandă, prețurile începând de la 32.990 euro (TVA inclus), iar primele exemplare vor fi livrate începând cu luna noiembrie.

Honda Civic e:Hev în România

Noul model este disponbil într-o singură variantă de motorizare: hibrid clasic cu motor pe benzină de 2.0 litri și motor electric pentru un total de 184 CP și 315 Nm. Puterea este transmisă către puntea față prin intermediul unei transmisii CVT.

Vor fi disponibile trei versiuni de echipare: Elegance, Sport și Advance. Prețurile pentru echiparea Sport încep de la 34.490 euro, iar pentru echiparea de top Advance de la 37.490 euro.

Standard, noul Civic va fi echipat cu instrumentar digital de bord de 7 inchi, cu ecran central de 9 inchi, cu scaune față încălzite, cu faruri și stopuri cu LED și cu pachetul avansat de sisteme de siguranță Honda Sensing.

Via Honda România

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top