Noua Honda HR-V, disponibilă acum și cu motor diesel

Noua Honda HR-V (10)

Noua Honda HR-V își păstrează liniile elegante, dar primește echipări noi și motoare mai puternice și mai eficiente și accente sportive.

“Este cel mai sofisticat SUV al nostru”, spun cei de la Honda despre noul HR-V.

Noua Honda HR-V cu motor1.5 i-VTEC cu 130 de cai putere a intrat în producție în 2018, iar din această primăvară vor fi disponibile și versiunile mai potente cu motor 1.5 VTEC TURBO cu 182 de cai putere, dar și versiunile diesel cu motor1.6 i-DTEC cu 120 de cai putere. Toate propulsoarele sunt cuplate standard lao transmisie manuală cu șase trepte, iar unitățile pe benzină pot fi echipateși cu transmisie automată CVT.

Noua Honda HR-V (27)

Test drive Honda HR-V 1.5 2WD

Cea mai rapidă versiune este HR-V Sport 6MT, care accelerează de la 0 la 100 km/h în 7,8 secunde și atinge o viteză maximă de 215 km/h. De 8,6 secunde are nevoie versiunea cu transmisie CVT, care are o viteză maximă de 200 km/h.

Mașina este echipată cu tehnologie EDDB (Early Downshift During Braking), care intervine atunci când identifică o decelerare în pantă sau într-un viraj. Sistemul Fast Off măsoară cât de repede șoferul eliberează pedala de accelerație și menține turația motorului pentru a oferi puterea necesară la nevoie.

Noua Honda HR-V (29)

Honda HR-V Sport beneficiază și de tehologie Performance Damper, conceput pentru a contracara forțele laterale, oferind o stabilitate superioară la manevrele bruște.

Apar la bord scaune față noi, mai confortabile, iar sistemul Honda Connect lipsește acum doar de la echiparea de bază.

Adaugati comentariu