Noua Kia Sportage dezvăluită. Iată primele imagini oficiale

A patra generaţie Kia Sportage se pregăteşte de debutul oficial programat pentru luna septembrie. Până la deschiderea porţilor Salonului Auto de la Frankfurt, însă, ne putem delecta cu primele imagini oficiale.

După ce a dezvăluit primele schiţe oficiale, Kia perseverează şi ne arată în toată splendoarea sa designul noului Sportage. Uşor de catalogat drept o evoluţie şi nu o revoluţie, acesta mizează pe linii ceva mai îndrăzneţe şi o serie de accente high-tech precum blocurile optice full-LED agresive, poziţionate nefiresc de sus. Grila Tiger Nose este, de asemenea, mai mare şi mai lată, penelul designerilor coreeni remodelând şi partea posterioară înzestrată cu o pereche de stopuri filiforme, unite de o baghetă cromată.

Genele de Hyundai Tucson, model cu care noua Kia Sportage partajează platforma tehnică se reflectă în gama de motorizări familiară. La baza gamei vor sta unităţile 1.6 GDI de 132 CP şi 1.7 CRDi de 116 CP, secondate de noul turbo pe benzină al casei coreene, 1.6 T-GDI de 177 CP, la vârf urmând să regăsim două versiuni de putere ale motorului 2.0 CRDi, creditate cu 136, respectiv 186 CP.

kia-sportage-new (2)

Finisarea interioară face un mare pas înainte, Kia grăbindu-se să anunţe un nivel de calitate percepută cu iz de clasa premium. Marea revoluţie vine în materie de tehnologie. Noul Sportage îşi va întâmpina proprietarii cu cele mai noi gadget-uri din industrie, inclusiv un sistem multimedia Infinity complet nou, cu display tactil de 8 inch.

Debutul comercial al noii Kia Sportage este preconizat pentru prima parte a anului viitor.

Adaugati comentariu