Noua Laguna disponibila in Romania

Odata cu Salonul Auto de la Paris, unde a fost prezentata noua gama Laguna, Renault Romania a deschis comenzile pentru noile modele.

Noua gama Laguna reprezinta o evolutie reala fata de prima faza, atat in materie de design, cu o parte frontala mai agresiva si mai dinamica, cat si in materie de motorizari si tehnologie. Noua Laguna este disponibila cu sistemul 4Control cu patru roti directoare, cuplat cu motorizarea 2.0 dCi 180 CP si cutie de viteze manuala cu 6 trepte. De asemenea, o alta noutate este motorizarea 2.0 dCi 175 CP si cutia de viteza automata in 6 trepte.

Dotarea standard, extrem de generoasa, include acum si sistemul de navigatie Carminat Tom-Tom. Preturile pornesc de la 22.000 euro cu TVA, pentru motorizarea 2.0 16V 140 CP (evolutia pretului fata Laguna faza 1 este de 350 euro cu TVA inclus).

Noua generatie Renault Laguna isi reconfirma statutul de model de referinta, un model apreciat atat de specialisti, cat si de clienti pentru motorizarile eficiente, performantele dinamice si tinuta de drum impecabila, inovatiile in materie de tehnologie si siguranta si confortul de tip “premium”.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top