Noua Mazda CX-5 debutează luna viitoare – prima imagine oficială

Noua Mazda CX-5 va fi dezvăluită luna viitoare, la Salonul Auto de la Los Angeles. Liniile mai agresive ale noului SUV nipon sunt prefigurate de un prim teaser oficial.

Actualul model a fost lansat în 2012, ca versiune de serie a superbului concept Minagi, prezentat cu un an în urmă. Acum, o nouă generație este pregătită să ducă mai departe succesul comercial al lui CX-5.

Așa cum lasă se întrevadă și primul teaser, noua Mazda CX-5 va reprezenta o evoluție și nu o revoluție, din punct de vedere stilistic. Noul crossover compact va afișa o parte frontală mai plată, cu blocuri optice mai înguste, ce fac corp comun cu grila mai evazată.

Noul CX-5 va pierde câteva kilograme în comparație cu modelul actual, care deja se număra printre cele mai ușoare modele din segment. Platforma va fi în mare parte identică, astfel încât ne așteptăm la motorizări similare cu cele folosite în prezent, recalibrate pentru o eficiență mai bună. Sistemul G-Vectoring lansat pe Mazda6 va fi, de asemenea, oferit ca echipare de serie.

Debutul comercial al noii Mazda CX-5 în Europa este preconizat pentru vara anului viitor.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top