Noua Mazda3 poate fi comandată în România. Cât costă?

Noua Mazda3 (37)

Mult-așteptata Mazda3 poate fi comandată acum și în România, cu un preț de pornire de 19.890 de euro. Este suma pe care viitorul client o plătește pentru versiunea cu motor Skyactiv-G de 2.0 litri cu 122 de cai putere.

Prezentată în toamnă, la Salonul Auto de la Los Angeles, Mazda3 aduce o modificare majoră în ceea ce privește liniile de echipare. Acestea sunt acum Standard și Plus. Cea mai accesibilă versiune, cu linie de echipare Standard, costă 19.890 de euro, TVA inclus.

Noua Mazda3 (41)

Echiparea standard include jante din aliaj de 16 inci, blocuri optice cu tehnologie LED, ogliniz electrice, încălzite și rabatabile automat, un eleron spate pentru versiunea hatchback. La bord, echiparea Standard aduce un ecran tactil de 8,8 inci, un sistem de navigație și un sistem audio cu opt incinte. Un head-up display, posibilitatea de a porni și de a opri motorul prin intermediul unui buton, volanul îmbrăcat în piele, cotiera centrală și geamurile electrice față și spate sunt și ele pe lista de dotări standard.

Toate mașinile vin echipate cu sistem G-Vectoring Control Plus, asistent la pornirea din rampă, senzori de ploaie și lumină, sistem de frânare de urgență în oraș cu funcție de detectare a pietonilor, sistem de monitorizare a unghiului mort și de menținere a benzii de rulare, cruise control adaptiv, funcție de monitorizare a șoferului și senzori de parcare spate. Echiparea Standard oferă sistem de aer condiționat cu reglare manuală.

Noua Mazda3 (21)

În schimb, nivelul de echipare Plus oferă sistem automat de reglare a climatizării, volan, parbriz și scaune față încălzite, acces fără cheie, senzori de parcare și în față și o cameră video pentru marșarier. Mașinile pentru care viitorul posesor alege echiparea Plus primesc și jante din aliaj de 18 inci.

Această echipare poate fi comandată în compania unor pachete cum ar fi Sound, disponibil pentru 500 de euro, Style cu un preț de 1.100 de euro, Luxury – 1.500 de euro și Safety – 900 de euro. Luxury și Safety pot fi comandate doar atunci când sunt bifate și pachetele Sound și Style.

Noua Mazda3 (31)

Mazda întârzie cu specificațiile versiunii puse în mișcare de noul motor Skyactiv-X, care nu este încă disponibil pentru comandă.

Prețuri Mazda3 în România:

Motorizare Linie de echipare (preț în EURO, TVA inclus)
Putere Transmisie Standard Plus
 

2.0 Skyactiv-G

 

122 CP

 

Manuală, 6 trepte 19.890 21.190
Automată, 6 trepte 22.390 23.690
 

1.8 Skyactiv-D

 

116 CP

Manuală, 6 trepte 21.990 23.290
Automată, 6 trepte 25.790

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top