Noua platformă Honda Finanțare prin VB Leasing

Honda Trading România anunță lansarea noii platforme de finanțare Honda Finanțare, derulată în parteneriat cu VB Leasing România, începând cu luna februarie 2012.

Honda Finantare reprezinta un instrument menit sa facilitieze achizitionarea unui automobil Honda, prin conditii avantajoase si usurinta in accesare pentru finantarea dorita.

Pentru perioada Februarie-Martie Honda Finantare va fi disponibil in 2 variante: pachetul Gold, cu o dobanda preferentiala de 5.99%, perioada cuprinsa intre 12 si 60 luni si avans minim de 15 % si pachetul Silver, cu dobanda de 8.5% si conditii de finantare similare.1)

Suplimentar, fiecare contract vine insotit de CASCO gratuit pentru primele 6 luni, in conditiile unei finantari pe minim 36 de luni.

Fata de o oferta standard de finantare, Honda Finantare aduce un avantaj client de pana la 3400 Euro (inclusiv TVA si rate CASCO oferite gratuit). Acest avantaj client este cumulabil cu celelalte oferte promotionale in vigoare, in valoare de pana la 3100 Euro inclusiv TVA.

In acest fel, Honda doreste sa ofere clientilor sai una dintre cele mai competitive oferte din piata, pe langa calitatea si fiabilitatea recunoscuta a produselor sale.

Pentru mai multe detalii despre ofertele Honda accesati www.hondatrading.ro

1) Pachetul Gold este disponibil pentru orice varianta de echipare a modelelor CR-V si Accord. Pentru Civic, Jazz si CR-Z, clientii ce aleg o finantare in leasing pot opta pentru pachetul Silver.

Adaugati comentariu