Campania de promovare a noii Dacia Sandero facelift în Regatul Unit continuă cu un nou spot amuzant, care ironizează, din nou, într-un stil spumos dotările tot mai inutile grefate pe mașinile moderne, inclusiv pe modelele tradiționale din segmentele B și C.

După reclama hilară ce ilustra dezavantajele montării unei mașini de tuns iarba pe modelul argeșean, acum Dacia ne prezintă un alt echipament neașteptat de ridicol: salonul de bronzare mobil.

Publicis, agenția din spatele seriei de spoturi inedite, a pregătit și un mesaj menit să readucă cu picioarele pe pămâne clienții de mașini noi: „Cinci locuri veritabile, Medianav, cameră pentru mersul cu spatele. Sandero este dotat cu ce este nevoie și atât. Fără salon de bronzare integrat”.

Printre noutățile aduse de Dacia Sandero facelift se numără câteva premiere importante pentru marca populară din Mioveni: claxon pe volan, lumini de zi LED, asistență la pornirea în rampă și, bineînțeles, noul motor aspirat în trei cilindri de 1 litru și 75 CP. O nouă grilă, stopuri și bare de protecție redesenate întregesc paleta de modificări stilistice, în timp ce sistemul MediaNav cu touschreen de 7 inch a primit un meniu mai intuitiv și o rezoluție superioară.

CITEȘTE MAI MULT DESPRE SANDERO FACELIFT AICI