O noua serie limitata Dacia: Sandero Stepway Very Limited Edition

O noua serie limitata Dacia, intitulata sugestiv Sandero Stepway Very Limited Edition, va fi disponibila doar pentru modelul polivalent al constructorului argeșean. 

Modelul Sandero Stepway Very Limited Edition a fost dezvăluit oficial weekendul acesta, la Marele Picnic Dacia, organizat la Paris, pe Domaine de Courson. Seria limitata este disponibila doar pe piata din Franta si va fi produsa in numai 150 exemplare.

La nivel estetic, noua serie Sandero Stepway Very Limited Edition se diferentiaza de modelele clasice Dacia prin stickerele unice aplicate in zona plafonului și a capotei motorului. Avantajele oferite de versiunile de lifestyle Stepway au fost pastrate: garda la sol cu 50 mm mai generoasa si ornamente suplimentare din plastic cu rol de protectie a caroseriei.

Dacia propune trei versiuni speciale, insa doar una dintre ele va fi produsa, constructorul argesean invitandu-si fanii din Franta sa voteze modelul preferat. Cele trei optiuni se numesc City, Navy si Pop Art si se disting prin combinatiile cromatice unice si caroseriile personalizate in culori extrem de vii.

Voturile pot fi trimise pana in 12 iulie, data la care Dacia va anunta rezultatele finale si versiunea castigatoare, care urmeaza sa fie produsa in cele 150 exemplare promise, pana la finele acestui an. Platforma online dedicata poate fi accesata la adresa https://systeme.dacia.fr/serie-limitee-dacia.

Adaugati comentariu