Noua Skoda Superb Scout – Informații și fotografii oficiale

Skoda Superb Scout (3)

Noua Skoda Superb Scout este noul membru al familiei din segmentul D. Mașina primește o gardă la sol mai mare, protecții din plastic pe aripi și tracțiune integrală, dar și o culoare exterioară exclusivă.

Prezentată odată cu limuzina și break-ul Superb la Bratislava, Superb Scout transpune sobrietatea tipică modelului într-o versiune pregătită de incursiuni în offroad. Și pentru acest lucru, noua Superb Scout vine standard cu tracțiune integrală, elemente de protecție pentru caroserie și jante Braga de 18 inci (janate Manaslu de 19 inci, opțional). Un pachet RoughRoad ridică mașina cu încă 15 mm. Nuanța metalizată Tangerine Orange este disponibilă exclusiv la această versiune. Logo-ul Scout își face apariția pe aripile protejate de protecții din plastic.

Skoda Superb Scout (2)

Va fi disponibil la bord și un mod Off-Road, care poate fi selectat prin intermediul sistemului Driving Mode Select. Funcția Dynamic Chassis Control poate fi comandată contra cost.

Două motoare vor fi disponibile în gama Superb Scout: unitatea 2.0 TDI dezvolt[ 190 de cai putere ;I un cuplu de 400 Nm, expediat către toate cele patru roți prin intermediul unei transmisii automate DSG cu șapte rapoarte. Motorul este echipat cu un convertor catalitic și primește AdBlue și filtru de particule, fiind compatibil cu standardul de poluare Euro 6d-TEMP.

Skoda Superb Scout (1)

Există și un motor pe benzină, 2.0 TSI, cu 272 de cai putere și un cuplu maxim de 350 Nm, tot cu tracțiune integrală și transmisie automată DSG cu șapte trepte. Și acest motor vine cu filtru de particule și este conform standardului Euro 6d-TEMP.  Cu tehnologie Stop/Start și sistem de recuperare a energiei la frânare, cele două propulsoare – promite Skoda – sunt extrem de eficiente.

Noua Skoda Superb Scout poate tracta până la 2.200 de kilograme.

Skoda Superb Scout (8)

În cabina noii versiuni, pasagerii primesc decorațiuni cu aspect de lemn, care poartă logo-ul Scout, acesta regăsindu-se și pe scaunele din față, îmbrăcate în textil și prezentând cusături contrastante sau opțional, în alcantara și piele. Scout vine standard cu scaune încălzite. Scaunul pasagerului din față poate fi pliat electric. Un pachet Sleep transformă cabina lui Superb Scout în cameră de hotel, aducând la bord tetiere mai mari și mai confortabile și o pătură.

Skoda Superb Scout vine cu un portbagaj cu o capacitate de 660 de litri, iar rabatarea banchetei creează un spațiu de 1.950 de litri. Funcția Virtual Pedal de deschidere a ușii portbagajului prin trecea piciorului pe sub bara spate, poate fi comandată opțional.

 

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top