Noua Toyota RAV4 vine luna aceasta

Toyota RAV4

Salonul Auto de la Geneva și-a epuizat premierele, așa că ne pregătim de evenimentul auto următor. La fel face și Toyota, care intenționează să-și prezinte noul RAV4 la Salonul Auto de la New York, pe 28 martie.

Niponii au făcut publică prima imagine oficială cu noul SUV aflat la cea de-a cincea generație, care va fi prezentat în Manhattan peste o lună și jumătate. Actuala generație se află pe piață deja de aproape cinci ani.

Best-seller al companiei,  Toyota RAV4 este un produs vital pentru niponii care mizează pe propulsarea cifrelor de vânzări. Tocmai din acest motiv, i-au fost alocate resurse uriașe. Crossover-ul vine cu o imagine mai robustă, inspirată de conceptul FT-AC, prezentat anul trecut la Los Angeles, și va avea la bază aceeași platformă ca C-HR și noul Lexus UX, TNGA, integrând cele mai noi tehnologii de siguranță și multimedia disponibile la această oră în automobilele Toyota.

Sunt șanse mari ca japonezii să aducă în gamă două versiuni hibride, așa cum au făcut pentru noul Auris. Nu așteptăm, în schimb, prezența unui crossover complet electric RAV4 EV.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top