Noul Audi A1 citycarver – Informații și fotografii oficiale

Audi A1 citycarver (18)

Noul Audi A1 citycarver vine să redefinească mobilitatea urbană. Față de un A1 obișnuit, citycarver are o gardă la sol mai mare, jante mai mari și o serie de dotări interesante.

Noul Audi A1 citycarver primește design-ul fresh tipic celui mai mic model din gama Audi. Bazat pe noul A1, dezvăluit luna trecută, citycraver păstrează proporțiile (4,04 metri în lungime), dar imaginea sa anunță că este un model special, versatil. Jantele mai mari și suspensia modificată îi asigură o gardă la sol cu aproximativ 5 centimetri (2 inchi) mai mare.

Audi A1 citycarver (30)

La exterior, există indicii care arată că noua versiune a lui A1 poate părăsi asfaltul pentru o incursiune în off-road. Grila octagonală de mari dimensiuni îl fac să arate ca unul dintre membrii familiei Q. Apar deasupra grilei două fante, iar scutul este vopsit în argintiu, în timp ce pasajele roților și pragurile au fost redesenate și vopsite în nuanțe contrastante. Și bara spate are o formă nouă, mai robustă.

Farurile LED cu semnalizatoare secvențiale sunt standard.

Audi A1 citycarver (16)

Nouă culori sunt disponibile pentru noul A1 citycarver, care poate fi comandat cu plafon în nuanță contrastantă Mythos black metallic sau Manhattan gray metallic.

Cabina este orientată către șofer, pentru a îndeplini nevoile acestuia și pentru a oferi o imagine unitară. Ventilațiile, tunelul median și fețele ușilor poartă accente colorate în verde mentă, cupru, portocaliu sau gri argintiu, în timp ce echiparea S line aduce nuanța gri, dar și scaune îmbrăcate în stofă și piele artificială sau alcantara și piele artificială și lumină ambientală sau de contur. Advanced și basic sunt celelalte linii de echipare pentru interior.

Ca și A1 standard, A1 citycarver pune la dispoziția ocupanților un portbagaj de 335 de litri.

Audi A1 citycarver (24)

Pe lista sistemelor de asistență se regăsesc cruise control adaptiv și asistența la parcare, iar standard, mașina este echipată cu sistemul pre sense front cu funcție de detectare a pietonilor și bicicliștilor, și cu avertizare la părăsirea benzii de circulație.

Șoferul primește, tot în echiparea standard, un instrumentar de bord digital, iar opțional, poate fi comandat Audi virtual cockpit sau MMI navigation plus. Sistemul multimedia, ca și alte funcții, pot fi controlate prin intermediul ecranului tactil de 10,1 inci sau prin comenzi vocale. Sistemul de sonorizare Bang & Olufsen 3D Premium Sound de 560 de watti poate fi comandat contra cost.

Audi A1 citycarver (31)

Pachetul Dynamic, care include discuri de frână cu etriere roșii, sistemul Audi drive select dynamic cu patru moduri de rulare (auto, dynamic, efficiency și individual), un generator de sunet, jante până la 18 inchi și o suspensie cu amortiozare reglabile, face mașina și mai agilă.

Noul Audi A1 citycarver poate fi comandat începând cu luna august și va ajunge în showroom-urile din Europa în toamna acestui an. În prima perioadă după lansare, va fi disponibilă edition one cu jante de 18 inci și caroserie vopsită în arrow gray sau pulse orange, în timp ce chenarele prizelor de aer, grila radiatorului, inelele Audi și logo-urile din spate vor fi de culoare neagră. Cabina va primi echiparea S line și accente portocalii sau argintii.

Adaugati comentariu