Noul Audi A6 Allroad – Informații și fotografii oficiale

Noul Audi A6 Allroad (12)

Noul Audi A6 Allroad sfidează tendințele din industria auto. În timp ce tot mai mulți producători se îndreaptă spre motoare pe benzină sau sisteme de propulsie electrificate, A6 Allroad va fi disponibil doar cu motoare diesel.

Noua generație este prezentată cu ocazia aniversării a 20 de ani de existență a modelului. Pentru a marca evenimentul, Audi oferă noul A6 Allroad și într-o ediție specială, care poartă denumirea “20 Years Allroad”, disponibilă într-una dintre cele trei culori exterioare Gavial Green, Glacier White și Soho Brown. Mașina este echipată standard cu jante de 19 inci, iar la interior, primește piele și alcantara.

Noul Audi A6 Allroad (16)

Noul Audi A6 Allroad are o gardă la sol de 139 de milimetri, dar acesta se poate apropia de sol sau de poate îndepărta în funcție de modul de rulare ales și de viteză. La viteze de peste 120 km/h, garda la sol coboară cu 15 mm, în timp ce, atunci când este selectat modul all-road, aceasta este cu 25 mm mai mare. Tilt Angle Assist și Hill Descent Control, acesta din urmă activ la viteze între 2 și 30 km/h, fac noul A6 Allroad un partener de încredere pe suprafețe grele.

Audi A6 Allroad va veni doar cu motorizare diesel. Versiunea entry level va purta denumirea de A6 Allroad 45 TDI și va fi pusă în mișcare de un motor diesel de 3.0 litri, care dezvoltă 231 de cai putere și un cuplu de 500 Nm. Aceasta va accelera de la 0 la 100 km/h în 6,7 secunde, până la o viteză maximă de 250 km/h.

Noul Audi A6 Allroad (3)

De numai 5,9 secunde are nevoie A6 Allroad 50 TDI cu motor diesel de 3.0 litri cu 286 de cai putere și 620 Nm, în timp ce vârful de gamă, Audi A6 Allroad 55 TDI, cu același motor, dar cu 349 de cai putere și 700 Nm, va ajunge de pe loc la 100 km/h în 5,2 secunde. Această versiune va primi și un sistem mild-hybrid de 48 de volți.  Propulsoarele vor fi cuplate standard la o transmisie automată cu opt rapoarte și la un sistem de tracțiune integrală quattro.

A6 Allroad vine și cu o serie de operații estetice, care au vizat grila radiatorului, acum cu lamele din aluminiu, elemente suplimentare de protecție și difuzorul de aer redesenat. Unsprezece culori exterioare sunt disponibile în gamă, dar și două pachete exterioare, Black și Aluminum.

Noul Audi A6 Allroad (1)

Noul Audi A6 Allroad va ajunge în showroom-urile din Europa începând cu această lună. În Germania, modelul va avea un preț de pornire de 61.500 de euro.

Adaugati comentariu