Noul Audi A7 Sportback deconspirat de o jucărie

Noul Audi A7 Sportback a aterizat deja pe internet în avanpremiera debutului oficial de anul viitor, dar nu în forma convențională, ci în cea a unei machete la scara 1:43.

În linii mari, noul Audi A7 Sportback rămâne fidel la nivel de design modelului original lansat în 2010, o mașină care la momentul respectiv a servit drept răspuns la coupe-ul cu patru uși CLS de la Mercedes-Benz.

Partea din spate a noului A7 Sportback nu este dezvăluită de imaginile machetei, dar fotografii spion anterioare au indicat prezența unor stopuri unite printr-un fascicul de lumină continuu, un element de design care a debutat deja pe nava-amiral A8. La fel ca A8, noul A7 este parțial inspirat de Prologue Concept, desenat de noul director de design Audi, Marc Lichte.

Noua generație A7 Sportback, va urma calea deschisă de A8 și apoi și de noul A6, utilizând platforma modulară MLBevo. Gama de motorizări vastă va include versiuni alimentate cu benzină și motorină, modelul de top RS7 Sportback urmând să dezvolte o putere maximă de 700 CP, așa cum a lăsat să se înțeleagă Audi la Salonul Auto de la Frankfurt.

Această a doua generație A7 Sportback nu este în niciun caz singura mașină care își vede trădat designul final de imagini ce surprind, de fapt, o machetă la scară redusă a modelului original, pe lista „victimelor” recente figurând și Land Rover Discovery, Volvo S90, Bentley Bentayga sau BMW X5.

audi-a7-sportback-2

Adaugati comentariu