Noul Audi A8 a debutat oficial pe covorul roșu, la Teatrul Chinezesc din L.A., alături de unul dintre cele mai îndrăgiți supereroi Marvel, Spider-Man, vedeta noului film Spider-Man: Homecoming.

A patra generație a navei-amiral Audi își face, de asemenea, apariția în cel mai nou film Spiderman, Happy Hogan, șoferul lui Iron Man, conducându-l pe Spidey în noul A8, complet necamuflat, în actul final al peliculei.

Ajuns la cea de-a patra generație, noul Audi A8 (nume de cod D5) va folosi, pentru prima dată, magneziul în componența structurii caroseriei ASF, fiind bazat pe platforma modulară longitudinală MLB utilizată și de Q7. Lungimea de 5,14 metri și nampatamentul nu diferă prea mult de ale actualei generații.

A8 va oferi cele mai avansate sisteme de asistență pentru conducerea autonomă și cel mai nou sistem multimedia MIB2+ care va dispune de un display mai mare și de copmenzi vocale și prin gesturi. În plus, pasagerul față va avea și el displayul lui. Așa cum Audi anunța încă de la prezentarea conceptului Prologue, noul A8 va putea fi capabil să fie condus autonom până la viteze de 130 km/h.

audi-a8 (4)

CITEȘTE MAI MULT DESPRE NOUL AUDI A8 AICI