Noul Audi A8 e aici. Primele imagini oficiale

Primele imagini oficiale cu noul Audi A8 au fost publicate de constructorul german cu numai o săptămâna înaintea debutului de la summitul Audi, găzduit de Barcelona.

Pentru moment, doar profilul noului Audi A8 și forma finală a blocurilor optice high-tech Matrix LED pot fi admirate în avanpremiera Audi Forum. Designul exterior semnat de noul director de stil Audi Marc Lichte este inspirat de conceptul Prologue și se remarcă prin farurile mai înguste cu tehnologie OLED și grila radiatorului mai masivă cu prize de aer mai largi practicate în bara de protecție.

Spatele va fi mai scurt, montantul central mai lat și consolele față și spate vor fi mai scurte. În lateral se remarcă așa numita linie Tornado, o linie foarte ascuțită care este foarte greu de realizat în aluminiu. Datorită pasajelor generoase ale roților, vor putea fi montate jante de până la 21 inch și chiar 22 inch la versiunea de top S8.

audi-a8 (1)

Noul A8 se bazează pe platforma modulară longitudinală MLB și va oferi cele mai avansate sisteme de asistență pentru conducerea autonomă și cel mai nou sistem multimedia MIB2+ care va dispune de un display mai mare și de copmenzi vocale și prin gesturi. În plus, pasagerul față va avea și el displayul lui. Așa cum Audi anunța încă de la prezentarea conceptului Prologue, noul A8 va putea fi capabil să fie condus autonom până la viteze de 130 km/h.

DESCOPERĂ CE MOTORIZĂRI VA AVEA NOUL AUDI A8 AICI

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top