Noul Audi A8 în România

Audi a lansat în România noul A8, nava amiral a constructorului german. Fidel motto-ului mărcii: “Progres prin tehnologie”, A8 vine garnisit cu tehnologie de ultimă oră și sisteme inovatoare pentru industria auto.

Caracter sportiv fascinant, tehnologie inovatoare și nivel optim de confort: Audi lansează noua generație a modelului A8. Cel mai performant model al gamei demonstrează din plin motto-ul mărcii, „Progres prin tehnologie”, datorită caroseriei sale ușoare din aluminiu, motoarelor puternice și extrem de eficiente din dotare, sistemului de operare MMI îmbunătățit, noilor sisteme de asistare a șoferului, farurilor prevăzute în întregime cu tehnologie LED și interiorului elegant care denotă un înalt nivel de măiestrie. 

Noul sedan de lux este o operă de artă tehnologică. Caroseria elegantă și puternică Audi Space Frame (ASF) este fabricată din aluminiu și cântărește cu aproximativ 40% mai puțin decât o structură asemănătoare din oțel. Interiorul este captivant, cu un design nou, spațios și luxos. Denotă absența oricărui compromis și atenția deosebită acordată celor mai mici detalii. Aceasta se caracterizează prin cel mai înalt nivel de confort, începând cu noul sistem de iluminat interior și terminând cu scaunele luxoase din spate, cu reglare electrică. 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top