Noul Audi A8 este dezvăluit bucățică cu bucățică, în avanpremiera debutului oficial programat pentru summit-ul Audi de la Barcelona, de pe 11 iulie.

Nava amiral Audi va fi înzestrată în premieră cu una dintre cele mai sofisticate suspensii din segmentul de lux, bazată pe arhitectura electrică revoluționară de 48 volți a noului model. Noua suspensie activă inteligentă electromecanică acționează independent fiecare roată, adaptând gradul de rigiditate al amortizoarelor la condițiile de rulare cu ajutorul camerei video frontale care scanează drumul de 18 ori pe secundă și a unui sistem complex compus din patru motorașe electrice, câte unul pentru fiecare roată, un tub rotativ cu o bară internă de torsiune din titaniu și câte un braț care exercită o forță de până la 1.100 Nm.

Cuplată cu direcția integrală (roți spate directoare) suspensia anulează aproape în totalitate fenomenele de ruliu și tangaj, gradul de înclinare al mașinii și garda la sol fiind controlate automat. O altă funcție inedită este cea de ridicare a mașinii cu până la 80 mm, în cazul unui impact lateral iminent, la viteze de peste 25 km/h.

Descoperă secretele noii suspensii active inteligente Audi în clipul video de mai sus. AFLĂ TOTUL DESPRE NOUL AUDI A8 AICI