Noul Audi SQ2 – Informații și fotografii oficiale

Noul Audi SQ2 (6)

Noul Audi SQ2 vine cu cifre impresionante pentru a completa familia S de la Ingolstadt. SUV-ul de clasă mică aleargă de la 0 la 100 km/h în doar 4,8 secunde și primește elemente de design care îi confirmă natura sportivă.

Cu o caroserie cu 20 de milimetri mai aproape de sol, cu jante de 18 și 19 inci, noul Audi SQ2 este vârful de gamă al modelelor Q2. Mașina beneficiază de aportul a 300 de cai putere și 400 Nm și atinge o viteză maximă de 250 km/h și primește standard tracțiune integrală quattro și suspensie sport S. Astfel, SQ2 devine incisiv în afara orașului și ușor de manevrat în mediul urban.

Noul Audi SQ2 (1)

Construit în Ungaria, la Gyor, SQ2 este pus în mișcare de un motor 2.0 TGSI cu patru cilindri și transmisie automată S tronic cu șapte rapoarte, care produce o coloană sonoră demnă de o mașină sport. Doar 150 de kilograme cântărește propulsorul, ceea ce face din SQ un vehicul extrem de agil.

Audi a forțat limitele în ceea ce privește look-ul sportiv deja existent la Q2. Astfel, SQ2 anunță, încă de la prima vedere, că este un model special, primind o grilă cu opt bare verticale cu tentă închisă, prize de aer mai agresiv, faruri și stopuri LED în versiune standard și semnalizatoare dinamice.

Noul Audi SQ2 (12)Citește și:

Candy crush – Test drive Audi Q2, un SUV de oraș

Apar accente care atrag atenția atât pe flancuri, cât și în partea posterioară, iar în partea inferioară a portierelor spate se zărește inscripția “quattro”. Acoperișul este prelungit cu un eleron care sporește forța de apăsare, iar difuzorul spate integrează patru evacuări cromate.

SQ2 este disponibil standard în ibis white, dar opțional se pot comanda și culori ca ara blue, Daytona gray, floret sliver, glacier white, mythos black, quantum gray și tango red.

Noul Audi SQ2 (7)

Un pachet black styling aduce și elemente negre lucioase, cum ar fi grila radiatorului, carcasele oglinzilor, montantul spate și țevile de evacuare.

Audi SQ2 vine cu un coeficient aerodinamic de 0,34, care îi asigură reducerea nivelului de zgomot produs de vânt.

Noul Audi SQ2 (3)

Sistemul Audi drive select dynamic îi permite celui aflat la volan să aleagă un profil dintre cele cinci disponibile la bord: auto, comfort, dynamic, efficiency și individual, care modifică, în funcție de cerință, răspunsul direcției, al transmisiei automate și al sistemelor suplimentare. Un buton ESC (Electronic Stabilization Control) îi dă o mână de ajutor șoferului, atunci când acesta alege să ruleze în afara asfaltului. Este disponibilă opțional și funcția Hold assist.

Cei aflați la bord primesc standard o combinație de piele piele și textil, în timp ce combinația de piele/Alcantara sau pielea Nappa sunt opționale. Cusăturile contrastante și logo-ul S confirmă firea sportivă a modelului.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top