Noul Batmobil a fost prezentat oficial în Las Vegas

Fanii benzilor desenate americane au avut parte de foarte multe filme care să le satisfacă preferințele în ultimii ani, însă niciunul nu se anunță la fel de interesant precum Batman v Superman: Dawn of Justice.

Batman pare să-și schimbe mașina cam la același interval ca și majoritatea românilor pentru că, după ce în primele trei filme regizate de Tim Burton a apărut la volanul Batmobilului original, acea mașină-rachetă cu aripi de liliac în spate, în 2005 a trecut la Tumbler pe care l-a păstrat pe perioada următoarelor trei filme (regizate de Christopher Nolan).

Regia noului film este semnată de Zack Snyder, iar Batman și-a schimbat iarăși mașina, noul Batmobil părând a fi în mare măsură o combinație între cele două precedente – forma primului și agresivitatea și aspectul militar al celui de-al doilea.

Noul Batmobil a avut parte de o prezentare demnă de genul de mașini pe care le poți cumpăra apoi din showroom fiind expus în cadrul Licensing Expo din Las Vegas în fața unui public înarmat, așa cum se cuvine, cu camere foto și telefoane.

batmobil - autoexpert.ro (12)La prima vedere, noul Batmobil pare să se inspire un pic și din stilul recentului film din seria Mad Max, în sensul că lasă impresia că designul ar fi fost ultimul lucru la care s-au gândit cei care l-au făcut (deși realitatea e exact pe dos). În orice caz, acest nou Batmobil primește un set de mitraliere deloc discrete în față, în timp ce cabina care culisa în față pentru a-i permite accesul în interior a fost înlocuită de o deschidere cu balamale posterioare care s-ar putea să-i ridice probleme lui Batman atunci când vrea să intre în mașină din spate.

Filmul e programat pentru debutul cinematografic anul viitor pe 26 martie și are ca subiect principal conflictul dintre cei doi supereori, deși motivul din spatele gâlcevei nu este încă limpede (niște imfatuare din partea lui Superman, puțină gelozie la Batman și exagerat de mult testosteron pare să fie amestecul exploziv).

Mai jos poți vedea teaserul filmului și încă și mai jos sunt 32 de secunde cu noul Batmobil.

https://www.youtube.com/watch?v=BC8JtlKJe8g

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top