Noul Bentley Continental GT Cabrio – Informații și fotografii oficiale

Noul Bentley Continental GT Cabrio

Noul Bentley Continental GT Cabrio, aflat la cea de-a treia generație, vine acum pe lume cu flerul britanic al brand-ului de lux. Elegant și exclusivist, GT Cabrio primește tehnologie de ultimă oră și o cabină ultra-luxoasă, tipică Bentley.

Decapotabila este pusă în mișcare de un motor W12 de 6.0 litri, cuplat la o transmisie automată cu dublu ambreiaj și șapte rapoarte, dar și tehnologie start&stop. Mașina beneficiază de aportul a 635 de cai putere și 900 Nm și aleargă de la 0 la 100 km/h în 3,8 secunde. Viteza maximă este de 333 km/h.

Noul Bentley Continental GT Cabrio

Modelul primește și noul sistem de tracțiune integrală All-Wheel Drive System, dar și sistem de 48 V de control al stabilității și suspensie pneumatică.

Puntea față, împinsă acum cu 135 mm spre față, dă senzația că profilul este alungit și coborât. Continental GT Cabrio primește faruri Matrix LED, cu o dispunere inspirată de tăietura cristalului și cu aspect de diamant.  Noul Bentley Continental GT Cabrio

Se regăsesc în gamă 17 culori exterioare, printre care Beluga, Onyx și Portofino, dar gama extinsă oferă 70 de nuanțe diferite. Jantele de 21 de inci, îmbrăcate în anvelope Pirelli  P Zero, cu sistem de anulare a zgomotului, sunt oferite standard, dar clienții pot comanda și jante de 22 de inci. Acoperișul se poate ridica sau coborî în 19 secunde, la viteze de până la 50 km/h.

Șapte culori sunt disponibile pentru plafonul textil cu pliere în forma literei Z și cu o izolație fonică mai bună, pentru a asigura liniștea tipică modelelor premium la interior, atunci când este ridicat. Pentru momentele în care este însă, coborât, un sistem nou de încălzire la nivelul gâtului, integrat în scaunele Comfort Seats cu 20 de reglaje, este acum mai silențios. Scaunele au acum și funcție de ventilație, încălzire și masaj. Opțional, acestea pot fi comandate cu model și cusături realizate manual.

Noul Bentley Continental GT Cabrio

Bentley oferă standard un sistem audio cu 10 difuzoare și cu o putere de 650 W. Un sistem Bang & Olufsen cu 16 difuzoare cu iluminare și o putere de 1.500 W este disponibil opțional, care integrează sistemul BeoSonic, în premieră în industria auto. Un sistem audio Naim de 2.200 W cu 18 difuzoare este, de asemenea, pe lista de opționale.

Continental GT Cabrio primește o cabină lucrată manual, în care constructorul britanic integrează materiale pretențioase, cum ar fi lemnul de eucalipt. 10 m2 de lemn sunt folosiți pentru fiecare interior. Opțional, un volan din lemn poate lua locul celui îmbrăcat în piele.

Noul Bentley Continental GT Cabrio

Bentley a instalat la bord un nou instrumentar de bord și un nou Bentley Rotating Display. Acesta din urmă integrează un ecran tactil de 12,3 inci, care se poate roti pentru a lăsa la vedere fie un ecran tactil, fie trei ceasuri elegante.

Noul Bentley Continental GT Cabrio este disponibil în versiune City, pentru călătorii urbane și în versiune Touring, rezervat călătoriilor lungi. Pachetul tehnologic City aduce la bord sisteme de asistență cum ar fi detectarea pietonilor, recunoașterea semnelor de circulație și frânare ade urgență, dar și posibilitate hands-free de a deschide portabagajul.

Noul Bentley Continental GT Cabrio

Pachetul Touring include pilot automat adaptiv, asistență la menținerea benzii de rulare, head-up display, funcție night vision și o cameră cu infraroșu.

Pachetul Mulliner Driving vine cu jante de 22 de inci, finisaje “diamond in diamond” la interior, emblema Bentley brodată și pedale sport.

Adaugati comentariu