Noul Bentley Continental GT, lansat în România. VEZI cât costă

Noul Bentley Continental GT a fost lansat oficial pe piața din România. Prețurile celui mai sportiv model al mărcii britanice pleacă de la 170.641 euro fără TVA.

Noul Continental GT, prezentat la nivel global la finalul lunii august și dezvăluit oficial la Salonul Auto de la Frankfurt, ajunge astăzi, în premieră absolută, în fața publicului iubitor de lux și sportivitate din România și va fi expus în showroom-ul Bentley București alături de alte modele deja consacrate ale mărcii – Flying Spur, Mulsanne sau Bentayga.

Noul Continental GT este pus în mișcare de versiunea îmbunătățită a renumitului motor Bentley W12 TSI biturbo, de 6,0 litri, combinat, pentru prima dată, cu o transmisie cu dublu ambreiaj, în opt viteze, pentru o schimbare a vitezelor mult mai rapidă și mai eficientă.

Conceput, dezvoltat și construit în Crewe, motorul W12 TSI generează 635 CP și dezvoltă un cuplu de 900 Nm, propulsând noul Continental GT de la 0 la 100 km/h în doar 3,7 secunde, până la viteza maximă de 333 km/h.

Noul șasiu adaptiv, cu tehnică avansată, utilizează sistemul inteligent Bentley Dynamic Ride pe 48 de volți, pentru a asigura o manevrare excepțională a mașinii și călătorii confortabile, indiferent de condițiile rutiere. Noul sistem sporește confortul pasagerilor și amortizează alunecările laterale la viraje, oferind senzația de precizie la condus, fără niciun efort.

bentley-continental-gt (14)

Sistemul de iluminare de pe noul Continental GT încorporează cea mai nouă tehnologie Matrix LED, însă designul farurilor principale este cel care frapează, fiind inspirat de muchiile celor mai elegante pahare de cristal, care captează lumina asemenea unui diamant.

Nici caracterul practic nu-i lipsește luxosului Grand Tourer. Cu o configurație de 2+2 locuri și o capacitate extinsă a portbagajului, interiorul se evidențiază prin detalii rafinate, precum tighelul de tip ”diamant în diamant” de pe tapițeria scaunelor și prin accentele din lemn de esență nobilă. Scaunele standard din dotarea noului Continental GT sunt reglabile în 12 poziții, iar opțional, în funcție de cerințele clienților, acestea pot deveni reglabile în 20 de poziții diferite.

Habitaclul noului Grand Tourer integrează perfect tehnologia de ultimă oră de la bord și cele mai fine materiale naturale, finisate manual. Rezultatul este un spațiu rafinat, armonios, conectat și luxos. Printre numeroasele inovații se numără un panou de bord avansat, complet digital, construit în jurul conducătorului auto, și sistemul rotativ Bentley Rotating Display. Acesta din urmă, amplasat într-o unitate cu trei fețe, se rotește pentru a dezvălui un ecran tactil impresionant, de 12,3 inchi, trei cadrane analogice (unul ce afișează temperatura exterioară, o busolă și un cronometru) sau un placaj elegant de furnir, cu un pattern simetric.

bentley-continental-gt (6)

Adaugati comentariu