Noul Bentley Continental GT V8 – Informații și fotografii oficiale

Noul Bentley Continental GT V8 (12)

Noul Bentley Continental GT V8, în versiune Coupe și Cabrio, este cel mai dinamic construit vreodată. Este pus în mișcare de un motor V8 de nou generație și se bucură de aportul a 550 de cai putere.

Motorul V8 twin-turbo de 4.0 litri îi asigură un sprint de la 0 la 100 km/h în 4 secunde (4,1 secunde în cazul modelului decapotabil) și o viteză maximă de 318 km/h.

Noul Bentley Continental GT V8 (17)

GALERIE FOTO

Conceput și construit manual la Crewe, în Marea Britanie, automobilul, în oricare dintre cele două versiuni disponibile, propune o cabină care îl face pe cel aflat la volan să se simtă în centrul atenției. Ambele primesc jante noi de 20 de inci cu 10 spițe, dar pot fi echipate și cu jante mai mari, de 22 de inci, iar logo-ul V8 aflat pe aripi îi anunță natura atletică.

Noul Bentley Continental GT V8 (22)

O natură confirmată și de liniile elegante ale caroseriei, bine definite și cursive, și de prezența celor două țevi de evacuare din partea posterioară. Modelele au acum un look mai agresiv datorită farurilor LED Matrix, cu o configurație inspirată de aspectul cristalului.

Noul Bentley Continental GT V8 (5)

Acoperișul textil al versiunii cabrio, disponibil în șapte culori diferite, poate fi coborât sau ridicat în doar 19 secunde, la viteze de până la 50km/h. Pentru confort deplin indiferent de condițiile meteo, Bentley oferă o nouă generație a sistemului de încălzire la nivelul gâtului, acum mai silențioasă și mai eficientă, integrată discret în scaunele Comfort. Și volanul multifunctional este încălzit, la fel sunt și cotierele.

Noul Bentley Continental GT V8 (15)

Șoferul de Bentley Continetal GT V8 ia loc în scaune îmbrăcate în piele, reglabile în 20 de moduri diferite. Acesta poate comanda una dintre cele patru opțiuni de culori, dar și cusături contrastante. Finisajele din lemn, sistemul Bentley Audio cu 10 incinte și sistemul opțional Bentley Rotating Display cu ecran tactil de 12,3 inci, oferă o atmosferă exclusivistă și high-tech la bord.

Noul Bentley Continental GT V8 (8)

Continental GT V8 și GT V8 Cabrio sunt echipate cu bare anti-ruliu și sistem Continuous Damping Control, iar șasiul adaptiv este opțional. Sisteme de asistență cum ar fi Active Lane Assist, Traffic Jam Assist and Park Assist fac noile modele extrem de sigure.

 

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top