Noul Bentley Flying Spur – Informații și fotografii oficiale

Noul Bentley Flying Spur (12)

Noul Bentley Flying Spur vine cu o imagine nouă și cu o cabină inspirată de cea a lui Continental GT. Cea de-a treia generație a limuzinei britanice are doar numele în comun cu generația anterioară.

Proiectat și construit la Crewe, în Marea Britanie, noul Bentley Flying Spur vine cu o lungime de 5.316 mm, o lățime de 1.978 mm și un ampatament de 3.194 mm, cu 33 mm mai lung ca cel al generației pe care o înlocuiește.

Noul Bentley Flying Spur (11)

Top 5 cele mai scumpe SUV-uri disponibile în România

Super-limuzina deschide un nou capitol în segmentul de super-lux. Agresiv și masculin, cu faruri Matrix LED, Flying Spur “zboară” standard pe jante de 21 de inci, opțional de 22 de inci. Acesta preia și grila cu lamele verticale inspirată de legendarul S1 Continental Flying Spur din 1957. 17 nuanțe sunt disponibile pentru caroserie, în timp ce cabina poate prii una dintre cele 15 nuanțe disponibile pentru tapițeria care îmbracă scaunele.

În premieră în era modernă, logo-ul brand-ului, “B-ul zburător”, este retractabil și iluminat.

Noul Bentley Flying Spur (4)

Motorul W12 twin-turbo de 6.0 litri produce, sub capota noii limuzine, 635 de cai putere și un cuplu de 900 Nm, cuplat la o transmisie automată ZF cu dublu ambreiaj și opt rapoarte, care expediază puterea către toate cele patru roți. Noul Bentley Flying Spur accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,8 secunde și atinge o viteză maximă de 333 km/h.

Pentru prima oară, Flying Spur primește direcție integrală Electronic All-Wheel Steering. Modelul este echipat și cu Bentley Dynamic Ride cu sistem de 48 de volți.

Noul Bentley Flying Spur (5)

Șoferul primește informațiile pe un ecran de 12,3 inci. ecranul poate fi înlocuit de trei ceasuri analog sau de o suprafață care vine în continuarea planșei de bord.

Standard apare la bord sistemul audio cu 10 difuzoare, iar sistemul Bang & Olufsen cu 16 difuzoare și cel Naim cu 19 difuzoare sunt opționale.

Noul Bentley Flying Spur (3)

O nouă generație de sisteme de asistență își face loc la bord, iar lista include Traffic Assist, City Assist și Blind Spot Warning.

Noul Bentley Flying Spur poate fi comandat începând cu această toamnă, iar livrările vor demara la începutul anului viitor.

Adaugati comentariu