Noul BMW 330e Sedan – Informații și fotografii oficiale

Noul BMW 330e (3)

Noul BMW 330e Sedan completează gama noii generații Seria 3, prezentată luna trecută. Versiunea plug-in hybrid vine cu o autonomie de 60 de kilometri și funcție XtraBoost care îi adaugă 41 de cai putere pe o durată limiată de timp.

Tehnologia eDrive integrează un motor pe benzină de 2.0 litri cu patru cilindri și primul XtraBoost disponibil standard. Pornită odată cu activarea modului SPORT, din comutatorul Driving Experience Control, funcția XtraBoost aduce temporar mai multă putere, pe lângă cei 252 CP asigurați de sistemul hibrid.

Noul BMW 330e (6)

Noul 330e primește o autonomie cu 50% mai mare față de modelul pe care îl înlocuiește, putând acum să parcurgă până la 60 de kilometri cu emisii zero. Energia este stocată într-o baterie litiu-ion cu o capacitate de 12,0 kWh, poziționată sub scaunele spate. Și consumul, și emisiile sunt acum reduse cu 10%.

Motorul termic cu tehnologie BMW TwinPower Turbo îi asigură 184 CP, iar cel electric vine cu o putere maximă de 113 CP și o putere continuă de 68 CP.

Noul BMW 330e (1)

Mașina ajunge de la 0 la 100 km/h în 6 secunde și atinge o viteză maximă de 230 km/h, 110 km/h în modul HYBRID, cu 30 km/h mai rapid ca modelul precedent. Modul ELECTRIC permite o viteză maximă de până la 140 km/h, față de 120 km/h, viteza trecută în contul modelului precedent.

Pentru a economisi spațiu, inginerii BMW au integrat motorul electric în transmisia Steptronic cu opt rapoarte.

Portbagajul lui 330e oferă un volum de 375 de litri.

Noul BMW 330e (5)

BMW 330e poate fi comandat cu liniile de echipare Advantage, Sport Line, Luxury Line și M Sport. Mașina poate primi și suspensie M adaptive, dar și un sistem sport M de frânare. Limuzina este disponibilă și cu sisteme de asistență inovatoare dezvoltate de companie, pe listă regăsindu-se Driving Assistant Professional cu Reversing Assistant.

Pe lista de dotări standard, mașina primește sistem de preîncălzire şi precondiţionare ale interiorului. Chiar dacă temperaturile exterioare sunt extrem de coborâte, bateria permite încălzirea interiorului chiar dacă are un nivel redus de energie stocată.

Noul BMW 330e (2)

Noul BMW 330e Sedan va ajunge pe piață în vara anului 2019 și va veni la pachet cu o serie de noi servicii digitale, care oferă informații referitoare la stațiile de încărcare de pe traseu, dar și posibilitatea de a rezerva o stație de încărcare.

Adaugati comentariu