Noul BMW M5 Competition – Zeci de fotografii

BMW M5 Competition (22)

BMW M5 Competition reprezintă combinația ideală dintre o limuzină ultra-performantă și mașina sport ultra-rafinată. Constructorul auto face publice zeci de fotografii cu bestia cu inimă V8 și personalitate de hypercar.

Motorul V8 TwinPower Turbo de 4.4 litri dezvoltă 625 de cai putere și un cuplu de 750 Nm, cifre care îl pun pe picior de egalitate cu hypercar-uri ca Ferrari 458 Speciale sau 488 GTb. Transmisia automată cu opt rapoarte expediază puterea către toate cele patru roți prin intermediul sistemul M xDrive, care a debutat odată cu M5, cu setări realizate speciale pentru această mașină.

BMW M5 Competition (11)

BMW M5 Competition Edition – cântecul de lebădă al generației F10

BMW M5 Competition ajunge de la 0 la 100 km/h  în doar 3.3 secunde și are nevoie de 10,8 secunde pentru a atinge o viteză de 200 km/h.

M5 Competition este cu 7 mm mai jos, a primit o versiune adaptată a sistemului M Variable Damper Control cu trei moduri (Comfort, Sport și SportPlus)  și jante speciale, din aliaj, de 20 de inci, încălțate cu pneuri mixte.

BMW M5 Competition (17)

Jurnaliștii au luat un prim contact cu limuzina M5 în cadrul evenimentului de lansare care a avut loc la Ascari Race Resort din Malaga, Spania. Dintre clienții BMW, un număr extrem de limitat vor pune mâna pe mașina care se construiește, începând cu luna iulie, în doar 200 de exemplare.

Adaugati comentariu