Noul BMW Seria 3 a ajuns pe internet înaintea prezentării oficiale

Viitorul BMW Seria 3 (1)

Noul BMW Seria 3 a ajuns pe internet înaintea prezentării oficiale programate pentru Salonul Auto de la Paris. Un forum dedicat pasionaților BMW a făcut publice fotografiile preluate din configuratorul oficial, iar în prim plan este versiunea 330i.

Noul BMW Seria 3, în versiune 330i, cu jante Style 792 M, pachet M Sport și frâne M Sport, cu o culoare exterioară Portimao Blue metallic, este astăzi atracția internauților pasionați de mașini.

Noul BMW Seria 3 (1)

O versiune Citrin Black și una Vermont Bronze pot fi de asemenea, văzute, fiind tonuri noi în gama Seria 3. Modelul, cel mai popular din gama BMW, a suferit modificări radicale, așa cum relevă imaginile publicate de forumul BimmerPost.

Noul BMW Seria 3 (2)

Aflat la cea de-a 7-a generație și cunoscut intern sub denumirea G20, Seria 3 a apărut deja într-o serie de imagini-teaser. Mașina preia elemente de la frații mai mari, Seria 7 și Seria 5, cum ar fi semnătura luminoasă a farurilor și blocurile optice spate, cu linii simple, dispuse orizontal, diferită însă, față de ceea ce cunoaștem de la celelalte modele.

Noul BMW Seria 3

În imagini apare și interiorul, familiar deja, cu cele două ecrane de 12.3 inci, care alcătuiesc instrumentarul de bord. Un ecran tactil de 10.25 inci se alfă deasupra consolei centrale. A dispărut însă, din consola centrală a modelelor cu transmisie automată levierul pentru comenzile Drive, Neutral, Park și Reverse. Rămâne de văzut dacă este doar o eroare a configuratorului sau BMW a găsit o altă soluție.

 

 

Adaugati comentariu