Noul BMW Seria 3 Touring la debut

Noua generație a modelului BMW Seria 3 Touring îşi pune amprenta asupra segmentului breakurilor sportive premium prin caracteristici emblematice BMW – dinamică şi eficienţă.

Interiorul spaţios al noului automobil este conceput pentru a se adapta la toate provocările pe care le ridică stilul de viaţă activ şi modern al clienţilor. În acest rol, noul BMW Seria 3 Touring convinge atât prin modul sportiv, elegant şi dinamic cu care parcurge distanţele, cât şi prin faptul că este un automobil confortabil şi spaţios pentru preocupări sportive şi de timp liber.

BMW Seria 3 Touring este aşteptat să debuteze în România în luna septembrie. Preţul de pornire va fi de 25.450 Euro fără TVA pentru versiunea BMW 316i. Linia uşor înclinată a acoperişului, geamurile laterale ce se prelungesc mult spre înapoi şi spatele puternic se combină într-o siluetă prelungită pentru a crea caracterul distinctiv al versiunii Touring şi pentru a evidenţia, încă de la prima apariţie, potenţialul noii variante BMW Seria 3.

Cu un plus de 97 de milimetri la lungimea totală a automobilului şi de 50 de milimetri la ampatament, noul BMW Seria 3 Touring oferă mai mult spaţiu pentru pasageri şi pentru bagaje. În plus, acest spaţiu poate fi adaptat pentru o varietate de utilizări, ceea ce permite noului model să facă faţă cu brio unei game vaste de activităţi. Mărirea capacităţii cu 35 de litri (la un total de 495 de litri) înseamnă că portbagajul poate oferi cel mai mare spaţiu din segment.

Concepute pentru a îndeplini nevoile cotidiene, echipamentele standard evidenţiază abilitatea noului BMW Seria 3 Touring de a se adapta oricărei situaţii: banchetă rabatabilă în raport 40:20:40, hayon automat cu deschidere separată a lunetei, reţea de partajare a portbagajului şi husă a portbagajului care se poate îndepărta şi stoca într-un compartiment din podea.

Opţiunile personalizate precum sistemul adaptiv de fixare cu elemente plug-in variabile pentru podeaua portbagajului, funcţia de deschidere hands-free a hayonului – parte a opţiunii Acces confort – şi cârligul de tracţiune pivotant electric îmbunătăţesc şi mai mult confortul pe distanţe lungi şi uşurează transportul diferitelor echipamente.

Alături de plusul de utilitate şi versatilitate, noul BMW Seria 3 Touring beneficiază şi de un confort îmbunătăţit al călătoriei, de disponibilitatea noilor linii de design Sport Line, Luxury Line şi Modern Line, precum şi de concepte de materiale şi culori familiare de la recent lansatul BMW Seria 3 Sedan. Disponibil de la lansare va fi şi pachetul opţional M Sport.

Gama debutează cu BMW 328i, 330d şi 320d Touring
Agilitatea şi performanţele dinamice se află printre alte calităţi prin care se remarcă noul BMW Seria 3 Touring. Clienţii pot alege încă de la lansare unul din cele trei motoare rafinate, economice şi puternice, toate echipate cu tehnologia BMW TwinPower Turbo. Alături de noul motor pe benzină, cu patru cilindri, ce dezvoltă 180 kW/245 CP şi de versiunea revizuită a propulsorului diesel de 2,0 litri care oferă 135 kW/184 CP, gama include şi un motor diesel optimizat, cu şase cilindri dispuşi în linie, care produce 190 kW/ 258 CP şi combină dinamica sportivă cu un nivel redus semnificativ al consumului de combustibil şi al emisiilor.

Toate motoarele îndeplinesc prevederile standardului de emisii EU5, în timp ce motorizarea diesel a modelului 320d poate fi optimizată suplimentar pentru a respecta specificaţia EU6. În acelaşi timp, opţiunea Driving Experience Control cu mod ECO PRO deschide oportunitatea unor economii suplimentare de combustibil pentru toate variantele de motoare.

Până la data lansări, gama de monitorizări va fi extinsă cu o serie de propulsoare benzină şi diesel împrumutate din portofoliul BMW Seria 3 Sedan. O transmisie manuală cu şase trepte transferă puterea către puntea spate la motorizările cu patru cilindri. De asemenea, BMW oferă opţional şi o inovatoare transmisie automată cu opt trepte, disponibilă standard la motorul diesel cu şase cilindri dispuşi în linie. O altă opţiune este cutia de viteze automată cu opt rapoarte cu clapete de schimbare a vitezelor dispuse pe volan.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top