Noul BMW Seria 3 va avea cel mai puternic motor cu 4 cilindri din istoria companiei

Noul BMW Seria 3 va avea cel mai puternic motor cu 4 cilindri din istoria companiei

Noul BMW Seria 3 va avea cel mai puternic motor cu 4 cilindri din istoria companiei și va fi mai ușor cu 55 de kilograme față de actuala generație. 

Bavarezii încep să dezvăluie detalii și caracteristici tehnice despre noul BMW Seria 3. Noua generație va a vea o distribuție a maselor de 50:50, un centru de greutate mai mic cu 10 mm și o greutate redusă cu 55 kg.

Noul BMW Seria 3 va primi cel mai puternic motor cu patru cilindri fabricat vreodată de bavarezi și o nouă transmisie automată cu 8 rapoarte. Un filtru de particule optimizează emisiile noului motor, ceea ce îi permite să îndeplinească standardul Euro 6d-TEMP. BMW nu a precizat alte date despre motor dar ne așteptăm la mai multă sportivitate pentru că noul Seria 3 este testat intens pe circuitul de la Nurburgring.

Pe noul BMW Seria 3 va fi implementată și o nouă generație de amortizoare, care au rolul de a reduce la minim vibrațiile care pot să apară pe drumuri ceva mai proaste. Acestea sigură un răspuns continuu şi progresiv în raport cu cursa arcului respectiv, devenind tot mai rigide pe măsură ce curs suspensiei creşte.

Noul model va fi oferit și cu un diferențial electronic blocant mai performant, iar suspensiile sport M reduc gardă la sol cu 10 mm. Noua suspensie sport M va fi oferită doar în combinaţie cu direcţia sport variabilă.

Noul BMW Seria 3 va prelua elemente vizuale de la frații mai mari, cum ar fi configurația blocurilor optice și anumite nervuri pe caroserie.

Adaugati comentariu